Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

‘Ben oraya gitmem’ dediğiniz yere gideceksiniz

Venüs'ün geri hareketi birçok ilişkiyle uğraşmaya devam ederken, 9 Nisan'da başlayacak Merkür retrosu, hepimize çok iddialı kararlar aldıracak.
Kendinizi yapmam dediklerinizi yaparken, gitmem dediğiniz yere giderken bulabilirsiniz. Önyargılı olduğunuz kişileri bir anda hayatınıza alabilir, aniden taşınma kararlarıyla yaşam alanınızı değiştirebilirsiniz. Anlayacağınız içimizi ısıtan güneş, hayatlarımıza farklı pencereler de açacak.
Hepimize ilkleri yaşatacak Nisan ayında harekete geçmekten korkmayın. Kendi içinizde sorunlarla uğraşırken, ülke gündeminden tutun da Avrupa ve ABD'ye kadar uzanan büyük değişimde, siz de kendinizle ilgili yenilik yapmaktan korkmayın. 2017 yılının en güçlü gökyüzü hareketleri bugünden itibaren gündelik hayatları etkileyecek ve birçok karar alacağız. 'Hazır değilim' dediğiniz her konunun içinde bulacaksınız kendinizi ve unutmayın ki gövdesine sığmayan Nisan ayı, yeryüzünde fırtına gibi esecek.

NİSAN AYININ ENLERİ
En anlaşılmayanı: Koç
En şüphecisi: Boğa
En yorgunu: İkizler
En kıskanılanı: Yengeç
En renklisi: Aslan
En memnuniyetsizi: Başak
En şaşıranı: Terazi
En umursamazı: Akrep
En dik kafalısı: Yay
En pratiği: Oğlak
En yüreklisi: Kova
En cüretkarı: Balık

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA