Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Tutku dolu günler başlıyor

Gökyüzü, kalplerde fırtınalar estirecek. Bu yılın her günü, her ayı kendine özel olmakla beraber, birçok yeni başlangıcı da içinde barındırıyor. Her şey gözler önünde yaşanırken, kişisel hayatların dışında toplumda değişiklikler yaratacak yenilikler herkesin hayatında etkili olacak.
Nisan ayında daha önce yapmış olduğunuz seçimleri değiştirmenin yollarını arayabilir, dile getirmeseniz de bu değişimleri Mayıs ayında da düzeltmeye çalışabilirsiniz. Kendi içinizde binbir türlü yenilikle uğraşırken, ülke gündemi de bu tarihlerde hız kazanacak.
2017 yılının en güçlü gökyüzü hareketleri Nisan ayında yaşanırken, gündelik hayatları etkileyecek birçok karar almakla kalmayacağız, nabzımız da birçok farklı duyguyla hızlanacak.
Gökyüzü, 'Gönül ferman dinlemiyor' dedirtecek. 'Gönül ilişkilerinde ben pek iddialı değilim, öyle büyük duygular da bana göre değil aslında' diyenler de dahil, tutku dolu günler başlıyor! Seviyor, sevmiyor derken, ruhunuzun derinliklerini, gizli duygularınızı keşfedeceksiniz.

ASTRO AŞK
En büyük hata belki de kendine güvensizliktir. Kendine güvenmeyen kişi, karşı tarafı sorgulamaya başlar. Kaybetme korkusu bir yerlerde onu huzursuz eder, hatta içi içini yer. Kafasında sürekli dolanıp duran, bastıramadığı endişeler büyüdüğünde, huzursuzlukların başlangıç ateşini vermiş olacaktır. Güven duygusu, ilişkinin temelini oluşturur.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA