Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Doğrularınızı bir kez daha sorgulayacaksınız

Ay, Merkür ile 150'lik yaparken, ses yetenekleri ile para kazanan bazı eski yüzlerin popülerliği artabilir. Neredeyse unuttuğumuz kişilerin yeniden ekranlarda boy göstermesi herkesi şaşırtırken, bir yandan da nostalji rüzgarları estirecek.
Gökyüzünün öğretici gezegeni Satürn, geri gitmeye çalışırken Mars ile kuracağı iletişim bize alışkanlıklarımızın ve beslenmenin önemini anlatabilir. Bir anda sosyal medyada bu konuyla ilgili dev bir kampanya başladığına şahitlik edebiliriz. Normal şartlarda sorun olmayacak konular, beklenmedik şekilde sonuçlanabilir. Daha siz ne olduğunun farkına varmadan kendinizi başka bir olayın içinde bulabilirsiniz. Sağduyu her zaman kazandırır. İlkeleriniz arasına sağduyulu olmayı başarmayı mutlaka almalı ve sahip olduğunuz bakış açısını genişletmelisiniz.
Gerçekten doğrunuzu bir kez daha sorgulayın, bu sefer hayata farklı bir yerden tekrar bakacaksınız.

ASTRO ANALİZ
Hayatta hiçbir şeyin kalıcı olmadığı günler yaşıyoruz. Hayatınızda sorun olarak gördüğünüz meseleleri bir süreliğine de olsa rafa kaldırmayı deneyin. Bazen sorunlardan uzaklaşmak çok daha net görmeyi sağlar. Başka konulara odaklanın; mesela birisine, hatta kendinize iyilik olsun diye birkaç hamle yapın.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA