Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Aman dikkat! Merkür’ün gazına gelmeyin

İletişim gezegeni Merkür, Boğa burcunda gerilemeye başlıyor, bu da tüm ilişkilerin dengesinin önümüzdeki üç hafta boyunca hiç planlanmadık bir yöne gidebileceğini gösteriyor. Gökyüzü, tutkulu akan gündemin daha çok yükselebileceğinin habercisi. Bana soracak olursanız, Merkür retrosuyla bu dönemde baş edebilirsiniz. Nasıl mı? Kendinize yönelebilir, uzun zamandır ihmal ettiğiniz işlerinizi yapabilirsiniz.
Haftanın ilk gününde gerekmediği sürece çok önemli telefon konuşmaları yapmayın derim.
Eğer uzun zamandır görmediğiniz biriyle bugün görüşecekseniz, daha sakin bir saati seçmenizi tavsiye ederim. Sizi tedirgin etmek istemem ama Merkür meydanlara sadece iletişim ve ulaşımda problemleri çıkarmak için inmiyor;
2016 Eylül ayından bu yana işleri askıda kalan birçok kurumun ve aile şirketinin geleceğini de yakından ilgilendiriyor.
Bu süreçte ev satmak isteyenler için belirsiz bir dönem başlayabilir.
Tabii Merkür, dur durak bilmiyor. Merkür'ün yapacakları, önümüzdeki günlerde Türkiye için de çok önemli olacak.
Sürecin, magazin dünyasında harareti artırdığını göreceksiniz. Bu hafta gök kubbe için de büyük bir hafta.

ASTRO TAVSİYE
Bugünlerde seyahate çıkmayı planlıyorsanız, yapılacaklar listesini hemen hazırlayın. Gökyüzü, aklımızı başımızdan almayı planlıyorken, unutkanlığınız yüzünden yapacaklarınızı iptal etmeyin. Merkür retrosu işleri karıştırabilir; organizasyonların önüne engellerle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA