Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Dolunay gerçekleri su yüzüne çıkaracak

Bugün Terazi burcunda meydana gelen ve hiçbir şey eskisi gibi olmayacak dedirten Dolunay, beklentileri artırıyor. Yaşadığımız her şeyden emin olmak isteyeceğiz.
Büyük bir servet üzerine oturmuş gibi edayla Terazi burcunda meydana gelen Dolunay, yeryüzüne çok şey vâdediyor.
Erişilmesi zor kaynakları, yatırımları, hatta fırsatları ardı ardına sıralarken bir yandan bu alanları sınıyor olacağını vurguluyor. Potansiyel olarak dengeleri değiştirmeye hazırlanan Dolunay, servet avcılarını açığa çıkartabilir, önemli aile şirketlerinin perde arkasındaki gerçekleri kamuoyuna sunabilir. Gök kubbe, başarıya ve mutluluğa giden yolda bazı tuzakların olduğunu göstermeye hazırlanıyor. Bunlardan korunmak için Dolunay'ın gündeme getireceği gerçekleri değerlendirmek gerekiyor. Güç kullanma ve kutuplaşma Dolunay'ın teması haline gelirken, uyumsuzluğa neden olan faktörleri ortadan kaldıracağını vurguluyor.
Halihazırda Jüpiter'in Terazi burcunda geri hareket etmesi, zoru başarmak için bile engeller oluşturmuştu.
Dolunay ile birlikte karşılaştığımız gerçekler ise bize doğru yolda mıyız, yoksa yanlış yola mı sapmak üzereyiz gösterecek.

ASTRO DUYURU
Saat 09.08'de 21 derece Terazi burcunda Dolunay meydana geliyor. Sanatı, sanatçıları, evlenecek olanları, doktorları yakından ilgilendirecek Dolunay, yaşamlara şekil vermeye hazırlanıyor. Onur, servet, kazanç, sevgi gibi ihtiyaçlarımızı güven altına almak isteyebiliriz. Maneviyat ve yaratıcılık güçlenebilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA