Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Derbiler hareketli geçecek

Mücadeleyi ve savaşı temsil eden gezegen Mars, Boğa burcunda hiçbir şey yapacak halim yok kafasından çıkıp sivri dilli, haksızlığa gelemeyen, her duyduğu tıkırtıya tepki veren bir burçta hareket edecek! Zihni kıpır kıpır bir burç olan İkizler burcunda hareket edecek olan Mars, konuşmacı bir burcun ruhuna bürünmesi ile evlere şenlik konuların havada uçuşacağı anlamına geliyor. 21 Nisan'da ikizler burcunda misafirliği başladığında inanın hepimiz fark edeceğiz. Öyle ki dile gelmeyenleri bile dile getirecek. Mutlu olmanın başka bahara kaldığını düşünenler varsa bu süreçte dualarınızda aradığınız kozu gözünüzün önünde bulup iki çift laf söyleyecek hale gelebilirsiniz, benden söylemesi… Bu dönemde yapılacak derbi maçlarını da yakından etkileyecek olan Mars-İkizler seyri, derbilerin gerçekten orijinal sahnelerden oluşacağını işaret ediyor. 'Nasıl olacak?' derseniz, takımların göz bebeği olan oyuncuların yapacakları çıkışlar herkesi şaşırtacak.

ASTRO BİLGİ

Venüs-Satürn 90'lığı aşk maceralarında gizli saklı durumlara tolerans göstermiyor. Medyanın ilgi odağı olan bazı isimlerin sakladıkları ilişkiler gündeme son dakika haberi gibi düşebilir. Konuşulanlar herkesi şaşırtacağı gibi, olanların arkasından yapılan ilginç yorumlar da bir hayli olay yaratacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA