Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Yeteneklerinizi sergileyeceksiniz

Bugün vazgeçmenin ne demek olduğunu öğreniyoruz. Duygularımızı temsil eden nazlı ve hızlı Ay sayesinde, çevremizde ve göz önünde bulunan kişilerin yaşadıklarına net bir şekilde şahit olacağız.
Ay, Satürn ile 60'lık oluştururken; gizli ilişkiler ortaya çıkabilir.
Gazete ve televizyon haberlerinde liderlerin birbirlerine dair sansasyonel iddialarına tanık olabiliriz. Çoğu kişinin başına buyruk olacağı bugün, olayları ve kişileri kontrol altına almak zor olabilir. Sorumluluk gerektiren işlerde yaşanan aksaklıklar iletişimde sorunların oluşmasına sebep olurken, bireylere de acele davranmamayı öğretecek.
Gökyüzü bugün organizasyonların istenildiği gibi geçmeyebileceğini işaret ediyor. Kaderin kapılarını temsil eden Ay düğümleri, bugünden itibaren Kuzey ay düğümü Aslan'a ve Güney ay düğümü Kova'ya geçecek.
19 yıl önce bu burçlara misafir olan ay düğümleri, şimdi daha cabbar gezegen hareketlerinin tam ortasında kendilerine 1.5 yıllık bir konum belirliyor. Bu durum da yeteneklerimizi, doğal yollardan edindiğimiz becerilerimizi, başarılarımızı, bağlı olduğumuz alışkanlıkları süzgeçten geçirmemizi sağlayacak.
Şu anımıza kadar getirdiğimiz düşünce yapımızı, çalışmalarımızı, yaşam stilimizi yeniden inceleme fırsatı verecek. Her insanın doğasında kendisiyle ilgili bir yetenek gizlidir.
Ancak uygulamak ve hayata geçirmek bizim elimizde.
İşte şimdi yetenekleri ortaya koyma zamanı.

ASTROBİLGİ

19 yıl sonra Aslan-Kova aksında geçen kader kapıları, büyük sürprizler hazırlıyor. Önümüzdeki 1.5 yıllık sürede: Ailesi için fedakarlık yapanlar kendi yollarını çizebilir. İklim ve teknolojiye sınırlamaları getirilebilir. Eğitim hayatı yarım kalanlar şanslarını deneyebilir. Miras konusunda sessiz kalanlar haklarını savunabilir. Çalışanlar, kendi işlerini kurabilir. Çocuk isteyen çiftler, güzel kararlar alabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA