Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Stilinizi burcunuza göre belirleyin

Herkesin ruhu ve dolapları sonbahar mevsimine yüzünü dönmüşken, sizler de burcunuzun tarzını merak ediyor musunuz?
Karakterinizi yansıtan burcunuz, tarzınızı da etkiliyor. Burçlara özel hazırladığımız stil önerileri ile bu sonbaharın en dikkat çekici ve konuşulan kişisi olabilirsiniz.
Hazırsanız başlayalım...
Koç: Haki ve taba rengi şık parçalar, sizi mevsimin yıldızı yapacak.
Sonbahar sezonu için altın sarısı ya da bordo renkteki çantanızı, deri ya da süet bir ayakkabı ile kombinleyip hayranlık uyandırabilirsiniz.
Boğa: Asimetrik bluz ve elbiseler, dizin hemen üzerinde etek modelleri bu sonbahar vazgeçilmezleriniz arasında. Kalın deri kemerler ve yaka aksesuvarları şıklığınızı tamamlayan parçalar olacak.
İkizler: Renkli takılar, taş ve boncuk işlemeli gömlekler şıklığınızın vazgeçilmezi. Rahatına düşkün İkizler burçları, bu mevsim ayakkabı tercihini değiştirebilir.
Yengeç: Hem aksesuvarlarınızda, hem de kıyafetlerinizde ince çizgileri tercih edebilirsiniz.
Modanın getirisi olan sıcak trendler sizi çok yansıtmamakla beraber, özel yapım stilettolar ve siyah rugan ayakkabılar bu sonbahar vazgeçemeyecekleriniz arasında.
Aslan: Bu sonbahar parfüm tercihiniz çiçek kokuları olmakla beraber, nakışlı çanta ve ayakkabılar vazgeçilmezleriniz arasında. Grafik kesimli şal ve fularlar stilinizi ortaya koymanızda yardımcı olacak.
Başak: Orta tondaki gri, açık sarı ya da mavi renkler sizi ve enerjinizi tamamlayacak. Tüm bunların yanı sıra bu sonbahar vintage tutkunuz da sizi yalnız bırakmayacak.
Özellikle eski kesim gözlükler ayrılmaz bir parçanız haline gelecek.
Terazi: Romantik görünümlü kıyafetler tercih edebilirsiniz. Krem ve mavi tonlarının baskın olacağı desenli elbiselerinizi düz ve altın ışıltısına sahip aksesuvarlarla tamamlayabilirsiniz.
Akrep: Güçlü karakterinize uygun ve size şans getirecek kırmızı, bordo ve siyah renkler bu sonbahar gardırobunuzu süsleyecek. Ayakkabı tercihiniz deri olmakla beraber çantalar da elinizden düşmeyecek.
Yay: Standart kalıbınızın dışına çıkarak renk ve kumaş tercihinizi değiştirmek isteyebilirsiniz. Mor bu mevsim tercihiniz olmayacak. Saç renginizi değiştirebilirsiniz.
Oğlak: Enine ve dikine çizgileri bir arada kullanacağınız kombinasyonlarınız oldukça dikkat çekecek.
Kıyafetlerinizde siyah ve beyaz tonlarını bir arada kullanarak altına ışıltısı yüksek bir ayakkabı tercih etmeniz çok olası.
Kova: Kırmızının birçok tonunu stilinizin her parçasına yansıtmak isteyebilirsiniz.
Topuklu ayakkabılar dikkat çekmenizi sağlayacak.
Balık: Feminenliğinizi yansıtacak mavi renk ve tonları, siyah ve sarı vazgeçilmezleriniz arasında.
Abartılı makyaj yapmayı tercih edebilirsiniz.

ASTRO GÜNDEM
Ay-Jüpiter 180'liği eski köye yeni adet getirenleri konuşacağımızı işaret ediyor. Özellikle sosyal medya hesapları için tehlike çanları çalabilir bugün! Sansasyonel ilişkiler, fotoğraflar ve yazışmalar ifşa olabilir. İnsan ilişkilerinin problemli olacağını işaret eden açı; iş ve sosyal ilişkiler anlamında zor anlar yaşatabilir. Sakinliğini koruyanın kazandığını hep beraber göreceğiz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA