Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Başak burcundan hoşlanıyorsanız...

Son derece dikkatli olan Başak burcu insanları çok detaycıdır. Çevrelerinde titizlikleriyle bilinirler. Tertipli ve alçakgönüllülerdir. İş ve özel yaşamında, aklını kullanma yeteneği çok gelişmiştir. Hedeflerine ulaşmak için kafasını pratik ve olumlu biçimde kullanabilir. Onun düzen anlayışına karışmazsanız, hayatınızı nasıl kolaylaştırdığını görebilirsiniz. İnsanlarla temas halinde olmayı sever. Belli etmese de oldukça duyarlıdır. Etrafında olup biten ne varsa hepsiyle ilgilenmek ister. 'Beni çalışmak kurtarır' hayatlarının en önemli cümlesidir.
Peki Başak burcunun kalbini nasıl kazanabilirsiniz?
Bir Başak burcunun hayatına girmek istiyorsanız, temizliğe verdiği özeni mutlaka aklınızda tutun derim. Ancak her şeyi kendi içinde yaşadığı için, sevgisini belli etmekte zorlanabilir. 'Belki'leri, 'acaba'ları kolay kolay peşini bırakmaz. Aşkta pürüzleri sıfıra indirmek ister. Riski pek sevmez; onu yormayacak, hayatını kolaylaştıracak bir ilişki onun için idealdir. Zeki ve pratik olduğu için karşısındaki kişinin de zekasından etkilenir. Birini eleştiriyorsa mutlaka bir bildiği vardır çünkü o planlı bir insandır. Bir Başak'ın planlarını değiştirmeye çalışmayın. Ona anlattığınız konuları mutlaka detaylandırın. Yoksa savunmaya geçecektir. Siz siz olun, spontane davranışlardan uzak durun.

BEKLENTİLERİ NELER?
Düzenli bir hayat onun için çok önemlidir.
Maddi-manevi anlamda güçlü insanları hayatına almak ister.
Mantıklı olun, ona gerçekçi hayallerinizden bahsedin.
Çalışmaktan keyif aldığınızı ona gösterin.

ASLA YAPMA!
Söylediklerini unutmayın.
Ona olumsuz yaklaşırsanız, sizi hayatından çıkaracaktır.
Kin tutmayın.
Bulunduğu yeri dağıtmayın.
Tembel davranırsanız sizi eleştirir.

Başak burcu ünlüleri: Bergüzar Korel, Gülben Ergen, Pınar Altuğ, Gökhan Türkmen, Ali Sunal.

ASTRO GÜNDEM
Güneş-Ay düğümü 45'liği aşk sanılan ilişkilerde yüzleşmeleri vadediyor. Bununla da kalmayıp siyasetçileri geçmiş demeçleri ile yüzleştiriyor. Özellikle düzensizliğin hakim olduğu bugün çoğu kişi birbiri ile çatışacak hatta birbirleri hakkında demeç verecekler. Bu zamana kadar duyduklarınız, duyacaklarınızın yanında hiç kalabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA