Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Yay burcundan mı hoşlanıyorsunuz?

Son derece açık sözlü olan Yay burcunun yargı duygusu ön plandadır. Yüce ruhlu ve cömert olmasıyla hemen dikkatinizi çekecektir. Konuşmayı çok sevmeyen Yay burcu insanı, genellikle sessizdir. Kültürlü, alımlı, espritüel, duyarlı ve akıllı yönüyle ilgi odağı olur. Hareketli yapısına rağmen, rahat tavırlarına şaşırabilirsiniz. Neşeli haliyle, gülünç durumlara düşmekten hiç korkmaz. Ciddi bir konuda bile onu gülerken bulabilirsiniz. Her konuda mutlaka söyleyecek sözü vardır. Karşısındakinin sorunlarına ise, hassasiyetle yaklaşabilecek kadar duyarlıdır.
Yay burcunun kalbini kazanmak istiyorsanız…
Bir Yay burcu kalbinizi çaldıysa, ona karşı dışa dönük ve pozitif olmaya çalışın derim. Kolay kolay beğenmez ama birileriyle tanışmak, Yay burcu için çok kolaydır. Çünkü sıcakkanlı ve girişkendir. Yardımsever yapısıyla kimseye karşı kötü niyet beslemez. O, düzen ve kendini geliştiren insanlar arar unutmayın. Davranışlarınızda mutlaka dengeyi bulmalısınız çünkü kontrolsüz gücü sevmeyen bir yapısı vardır.
Yay burcu, her şeyin konuşularak çözüleceğini düşünür ve oldukça hümanisttir. Tüm renklerini sergilerken, siz ona sonsuz şefkatinizle yaklaşmalısınız. Maceracı Yay burcu, gezmeyi sevdiği için dışarıda planlayacağınız heyecanlı aktivitelere bayılacaktır. Yay burcu insanı, dünyanın bir ucundan diğer ucuna gezmek, yeni insanlar tanımak, yeni hatıralara sahip olmak ister. Bu nedenle aşkını bile riske atabilir. O yüzden bir Yay burcunun hayatında olmak istiyorsanız, onun bu özelliklerine uyum sağlamalısınız. Yoksa sıkılgan olan Yay'ı elinizden bir anda kaçırabilirsiniz.

BEKLENTİLERİ NELER?
Kişisel alanına saygı gösterilmesi konusunda hassastır.
Hayatına dahil edeceği kişiyi iyi tanımak ister.
Sohbet ediyorsanız, altını bilgiyle doldurmanızı bekler.
Yapacağınız tekliflerle, onu şaşırtmanız gerekir.

ASLA YAPMA!
Tekrar eden konular canlarını sıkar.
Alışverişten çok hoşlanmadıkları için onları buna zorlamayın.
Sıkıcı olmayın.
İlgisiz davranmayın. Yay burcu ünlüler ise şöyle: Müge Anlı, Sertab Erener, Necati Şaşmaz, Gökhan Özen, Tolgahan Sayışman.

ASTRO GÜNDEM
Merkür-Ay düğümü 45'liği eğitim konusunda bazı revizyonları işaret ediyor. Özellikle çocuklar ve aileler ile ilgili konuların gündeme geleceği bugün, özel eğitim kurumları ile ilgili yasalar ve cezalar konuşulabilir. Medyanın gücü bugün her zaman olduğundan çok daha önemli olacak. Bugün yapılacak iş görüşmeleri ve önemli toplantılar dağınık geçebilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA