Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Oğlak burcundan mı hoşlanıyorsunuz?

Özgüveni yüksek olan Oğlak burcu, kendi fikirlerine çok önem verir. Başarıya önem veren Oğlak, toplum içindeki yerini oluşturabilmek için yenilgiler, belirsizlikler, küçük kazançlarla geçen bir hayat yaşayabilir. Baskılara dayanabilmek için iki kaynağa sahiptir; sabır ve öz disiplin. Diğer burçların aksine, o bekleyebilir. Kararını verdikten sonra, baskılara aldırmadan rotasını çizer. Hedefe erişmek için duygularının kontrol edilmesi ve yönlendirilmesi gerekir.
Oğlak burcunun kalbini kazanmak istiyorsanız… Duygusal yaşamın önemli olduğunu düşünse de işleri dolayısıyla sevdiğine zaman ayırmakta zorlanabilir. Beğendiği, sevdiği insana her şeyi verebilir ama israftan hiç hoşlanmaz. Oğlak'ın güçlü bir hafızaya sahip olduğunu aklınızdan çıkarmamanızı tavsiye ederim. Herkese kolay kolay güvenmeyen, tutkularının onu yönlendirmesine izin vermeyen bu burcu etkilemeniz kolay olmayacak, baştan söyleyeyim. Onunla geçireceğiniz zamanı iyi değerlendirmeniz gerekir. Düşünmeden hareket etmemeye çalışır. Ciddi görünüşünün ardında ise duygularının derin, sevgisininse çok büyük olduğunu görebilirsiniz. Birlikte olduğu insanın her koşulda yanında olmasını ister. Ona kibar ve nazik davranırsanız, ilgisini çekmeye adaysınız. Mesafeli duruşuyla sizi korkutmasın. Güvenlik arayışı bitmeyen Oğlak burcu için yeni bir insanı hayatına almak, risk demektir. Sohbeti siz başlatabilirsiniz ama anlattıklarınızı şevkle dinleyecektir.

BEKLENTİLERİ NELER?
Sevdiği kişiyle sosyalleşebileceği bir beraberliği olmasını ister.
Fikirlerini anlatırken dikkatle dinlenmesine önem verir.
İlişkilerinde bağlılık arar.
Saygı görmek öncelikli duygusudur.
Aşkta mükemmel uyumun peşinden gider.

ASLA YAPMA!
Plansız bir şekilde onunla görüşmeye çalışmayın.
İşi konusunda onu eleştirmeyin.
İlişkiye dair sorumsuzluklar onu çileden çıkartır!
Gereksiz harcamalarınız varsa gözüne sokmayın.

Oğlak burcu ünlüleri: Çağla Şıkel, Deniz Çakır, Demet Akbağ, Seda Sayan, Erkan Petekkaya, Keremcem.

ASTRO GÜNDEM
'Herkes istediğini düşünür' günlerine hoş geldiniz. Bugün Koç burcunda dolunay meydana gelirken her konuda sonuç odaklı oluyoruz. İletişimi güçlü insanların arasına kara kedi giriyor. Ufak konular gözde büyütülebilir. Ülkelerin ticari anlamda birbirlerine verdikleri sözler askıya alınabilir. Kaçakçılığa ve illegale dair yapılanmalar gündeme oturabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA