Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Yeni başlangıçlara hazır olun

Şans ve bolluk gezegeni Jüpiter, öncü burçtaki seyrine geçen ay son verdi. Bu ay ile birlikte gökyüzüne hakim olacak su ve ateş elementleri rüzgarın başka yönden eseceğini bize dünden bu yana hissettiriyor. Gökyüzü, çaba sarf etmemiz gereken alanları önümüze tepsiyle sunacak. Şaşıracağınız yönlerinizi bu ay fark edeceksiniz. Yaz aylarından itibaren yarım kalmış, belirsiz, sözü geçmiş ama uygulamaya geçilmemiş konuları merkezinize almaya hazır olun. Şimdi eleme, derleme ve toparlama zamanı.
Ülke yöneticilerinden şirket yöneticilerine kadar dört bir köşeden keskin ve net cümleler duymamız mümkün. Düzensizlik ve belirsizlik arasında kalan her durum uzun vadede 2018 yılının temellerini oluşturacak. Bu yüzden bitişlere, yeniden var olmaya, yeni oluşumlara hazır olmalısınız. Belli bir düzene alışmak zaman ister, bu yüzden kabımıza sığamayacağız. Türkiye adına yeni bir dönem başlayabilir. Kasım ayının ilk haftası Venüs ve Merkür, su ve ateş grubu burçlarına geçiş yaparken, Boğa burcundaki dolunay para piyasalarını, diplomatik ilişkileri, komşu ülke sınırlarını gündeme taşıyacak. Tüm bu süreçte beklenen değişimin sinyallerini görmek de mümkün olacak. Değişiyor muyuz? Evet, değişiyoruz.
Petrolün yerine hangi kaynağın/ kaynakların değer biçileceği bu ay ortaya çıkabilir. Türkiye'nin jeopolitik konumunun ve yer altı kaynaklarının değer kazandığını bugünlerde takip edebiliriz. Özellikle Türkiye'nin maden ve yer altı kaynakları, petrolün yeni rakibi olarak görülmeye başlanabilir. Jüpiter'in Türkiye'nin haritasına doğrudan destek verdiği bu süreçte, ülkemiz uluslararası platformlarda enerji alanında yeni anlaşmalara imza atabilir.

ASTRO GÜNDEM
Güneş-Satürn 45'liği siyasetin yerinden oynayabileceğini vurguluyor. Gidenler ve kalanlar konuşulmaya devam ederken, sahneye yeni isimlerin de çıktığına şahit olabilirsiniz. Aynı zamanda bu süreçte hiç ummadığınız kişilerin sağlık sorunları ortaya çıkarken, bir taraftan da gündemde bulunan kişilerin çarpık ilişkileri konuşulmaya devam edecek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA