Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Burçların favori renkleri

Bu hafta renklere karşı duyarlılığımız daha da artacak. Renklerin öneminin bu kadar ön plana çıkacağını ön görerek size renginizle ilgili bilgi vermek istedim. İşte burcunu anlatan renkler...

KOÇ:
Savaş gezegeni Mars'ın, enerjik çocuklarına kırmızı yakışır. Kim ne derse desin, baharın ilk renklerini taşıyan sen olacaksın.

BOĞA:
'Heyecan değil, huzur istiyorum huzur' diyen Boğalar; mavi size çok yakışıyor. Sen hataları kolay kolay affetmez, yapılanları unutmazsın. Yüreğini, gözlerini hafifletecek renk senin için gökyüzü mavisi.

İKİZLER:
Sen ne zaman bir yere bağlı kalmak istedin ki, geçiciliğin rengi sarı tam sana göre! Seni bulamayanların inadına, kendini en göz alıcı halinle ortaya koyarsın. Mevsimin geçişini temsil edersin, cesaretini güneşten alırsın.

YENGEÇ:
Bir anın bir anına uymasa da sevgi dolu yüreklerle ilişkisi olan pembenin her halisin! Yengeç; sen yazılacak, konuşulacak, hayatın tam ortasında kendini ortaya koyacak kişisin.

ASLAN:
Güneşin çocukları, dünyaya düştüğünde ışıl ışılsın; tek bir renk değil, rengarenksin! Seni, tüm renkler temsil etse de sen parlaklığından ödün vermezsin. Yaşamla kargaşaya tutuşamazsın.

BAŞAK:
Toprak renkleri bir kenarda dursun, sen saf güzelliğin sembolü beyazsın. 'Saflığı, temizliği ve istikrarı ifade eden renk ne?' deseler beyaz deriz.

TERAZİ:
Adaletin burçlardaki simgesi terazi, sen rengini bulmuşsun. Rengin mor tonları ve lacivert. Seninle birlikte mevsimler değişir. Lacivert, sonsuzluğu ve verimliliği temsil ediyor.

AKREP:
Tutku, hırs, inat… Hemen üstüne alınma, senden değil; renginden, yani siyahtan bahsediyorum. Toprağın dinlenmeye geçtiği dönemdir senin dönemin.

YAY:
Jüpiter'in muzur çocuğu! Fazla hareketlisin, yorulduğunda dengeni bulmak için yeşile sığınırsın. Sen ateş grubundasın ve değişkensin. Tıpkı doğanın, her mevsimi değişen yeşil tonları gibi…

OĞLAK:
Düzen insanı olarak tabii ki rengin düzeni temsil ediyor; kahverengi. Dinamik ve kontrollüsün her zaman. Rengin pastel lila tonları ve koyu kahverengi…

KOVA:
Dahi zekası olan Kovalar; sonsuzluğu ve özgürlüğü ifade eden maviyi tercih eder. Yönetici gezegenin Uranüs, tahmin edilmeyen olayları ve dehalığı temsil ediyor. Renklerin; menekşe, deniz mavisi ve kum renkleri.

BALIK:
Hayal gücün o kadar zengin ki, rengin neden tek olsun! Bir gün gri, bir gün mavi! Renklerin gri, pastel pembe, pastel mavi, gülkurusu ve neon renkler.

ASTRO GÜNDEM
Venüs, rüyaların temsilcisi Neptün'le 135'lik yaparken iletişimin gizli kapılarını aralıyor. Gizli ilişkiler ifşa olmakla kalmıyor, toplum olarak daha önce hiç konuşmadığımız konuları konuşmaya başlıyoruz. Ünlülerin cinsel tercihlerini konuşacağız. Ateş burcuna geçiş yapan iletişim gezegeni Merkür diplomatik konuları da gündeme taşıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA