Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

İlişkilerde yapılan büyük hatalar

Hayatınızla ilgili derin konuları düşünebilirsiniz.
Yalnızları yakından ilgilendiren bu döngüde sevgilinizin olmamasını bir sorun olarak mı görüyorsunuz? Bu durum kalıcı değil. Kendi içinize dönmeniz gerekiyor. Siz nerede hata yapıyorsunuz?
Her şeyden önce hayat sizin hayatınız ve merkezinde siz olmalısınız.
Fikirlerinizi sürekli eleştiren, en iyiyi kendisinin bildiğine inanan ve bu duruma sizi inandırmış birisini yanlış yorumluyorsunuz.
O mutlu olsun diye 'tamam' dediğiniz her şey yanlış anlaşılmış olabilir.
Birlikte olduğunuz kişiye 'Ben ne dersem yapıyor, ilişkide baskın taraf benim' hissini aşıladınız.
'Hiç kimse dört dörtlük değildir' diyerek bazı sorunları ve yalanları görmezlikten geldiniz ve bu durumu birlikte olduğunuz kişi için normalleştirdiniz.
Onun için her şeyi yaptınız, işinizi değiştirdiniz, kıyafetlerinizi ona göre seçtiniz, eleştirdiği arkadaşlarınızla görüşmediniz. Kısacası hayatlarınızı birleştirmek yerine onun hayatına adapte oldunuz.
Daha mı mutlu oldunuz?
Bundan sonra kendinizi değersiz hissedeceğiniz, hiçbir ilişki artık size yakın değil.

ASTRO GÜNDEM
Güneş-Kuzey Ay Düğümü iletişimde anlaşmazlıkları vurgularken, firmalarda CEO değişikliği gündeme gelebilir. Özellikle ekonomi devi olarak bildiğimiz markaların arka planında yaşananlar gözler önüne serilirken, beklemediğimiz kararlar da alınabilir. Finans sektöründe çalışıyor ve 1984-1998 yılları arasında doğduysanız bu kararlar sizi etkileyecek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA