Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Yeni ayın hayatınıza etkileri

Bugün öğle saatlerinde gerçekleşecek olan Yeni ay, hayatımızın birçok alanını etkilemeye hazırlanıyor. Yılın son günlerini yaşarken yenilenmeye başladığınızı hissedecek, hatta 2018 yılına bambaşka bir ruhla gireceksiniz. Bu durumu hemen fark etmeseniz dahi kısa vadede yaşayacaklarınız, tepkileriniz; değiştiğinizin kanıtı olacak.
Bugün yaşanacak olan Yeni ayın pek çok etki alanı olmakla beraber, neredeyse değinmeyeceği hiçbir konu olmayacak.
KARİYERE ETKİSİ: İşine ve kariyerine odaklanan kişilere güzel sürprizler var. Uzun zamandır işinden memnun olmayanları yeni fırsatlar bekliyor. Eğer 2.5 senedir iş arıyorsanız yine bu dönem şansınız dönüyor. Uzun zamandır bekledikleri paraları alamayan sabit burçların ise bu dönem yüzleri gülüyor.
MADDİYATA ETKİSİ: Yeni ayın arka planda gri bir duruşu var. Mars'ın Plüton ile sert iletişimi, Güneş, Jüpiter ve Venüs'ün aynı burçta kavuşumu müsrif insanları zorluyor. Para kazanmanın kıymetini gösterirken, takasın önemine, her şeyin bir karşılığı olduğuna, hazır para yiyenlerin ise hiç şansının kalmayacağına vurgu yapıyor. Parası olan ama bir türlü harcamayı bilmeyenler de tam tersine tüm varlıklarını ortaya dökebilir.
İLİŞKİLERE ETKİSİ: Eğer evliyseniz ve ilişkinize dair birtakım sıkıntılar varsa önünüze çok enteresan bilgiler gelebilir. Hiç ummadığımız kişilerin nelere destek olabileceğine şaşıracaksınız.
İlişkilerde ön planda olan kıskançlık ve şüphe duygusu bu dönem yaşanacak tutkulu sahneleri de işaret ediyor. Denenmeyen şeylerin cazip geldiği bu döngüde aşk için her şeyi göze alıyoruz.
TÜRKİYE'YE ETKİSİ: Akrep'in aslında bilinenin aksine kinci ve intikamcı olmadığını, soğukkanlı ve yapıcı tarafının ağır bastığını bu dönem fark edeceksiniz.
Türkiye'nin natal haritası ile teması, Güneş'in ve Jüpiter'in Akrep burcunda yer alması gökyüzünün şu anki konumuyla iletişim kuruyor.
Bu durum; beşinci ev konularını da gündeme taşıyacak. Eğitimi, çocukları, yaratıcı işleri, eğlence sektörünü, sporu, şans oyunlarını, sanat merkezlerini, modayı, mimariyi, endüstri çalışmalarını, büyükelçileri ve ataşeleri ilgilendirecek.



ASTRO DUYURU
Gizli saklı hiçbir şey kalmıyor. Yılın başından bu yana aldatma haberleri ile gündemden düşmeyenlerin farklı sırları ortaya çıkıyor. Ünlü isimler ile ilgili tercih farklılıkları hiç bu kadar açık bir dille konuşulmadı diyecek, videoları ve ses kayıtlarını konuşacağız. Gökyüzü kişilerin özelini konuşurken, ABD cinsel istismar skandallarına yenisini ekleyecek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA