Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Mülk konuları gündemde

Bugün semada Dolunay gerçekleşiyor. Dolunay, 2017 yılının son ayında hayatla olan hesaplaşmalarınızı kapatmanızda yardımcı olacak. Hayatınızın belki de en tuhaf yılını yolcularken kendinizi nelere zorladığınızı fark edeceksiniz. Zihnin ve zekanın ön plana çıkacağı bugünlerde yetenekler, öğrenme becerileri ve iletişim en üst seviyeye çıkacak. Eğer bu dönemlerde çevrenizde önemli sınavları ya da akademik çalışmaları olan gençler, çocuklar varsa; bu Dolunay'ın Merkür etkisinde olduğunu ve bu tür çalışmalar için konsantrasyon gerektirdiğini unutmayın. Pırıl pırıl görünen gökyüzünün ardında Neptün'ün, Satürn, Plüton, Merkür ve Uranüs gerilemesinin çok etkin olacağını gösteriyor. Gökyüzünün ağır toplarının ağır hamleleri, birbirleriyle kurdukları iletişim ve ateş burçlarındaki hakimiyeti ön plana çıkacak.
Tutku, aşk, gurur, ilişkiler bugünlerde bir başka türlü yaşanacak.
Aynı zamanda bugün geri hareketine başlayan Merkür, Satürn ile Plüton'un geri giderken kafa kafaya gelmesine engel olamayacak. Herkesin egosunu yükselten, tepkilerini sınırlamayacak Güneş- Neptün 90'lığı da oluşacak. Dolunay'ın etkisi bitse de tüm ağır gezegenlerin bu dönem aktif rol oynaması izlerinin belirgin olacağının altını çiziyor. Hak, hukuk, adalet kavramlarını yeniden sorgularken topluma mal olmuş kişileri de irdelemeye alacak. Satürn'ün Merkür ile kavuşum yapmaya hazırlanması ikili ilişkilerde; mal, mülk, eşya, alım-satım gibi konuları da ortaya çıkaracak. Aralık ayında en çok konuşulacaklar ise şöyle:
1969 doğumlu İkizler burcu Acun Ilıcalı, açıklamaları ve farklı ülkelerdeki projeleri ile ayın en çok konuşulanları arasında.
1976 doğumlu İkizler burcu Alişan'ın eski ilişkisi ile olan gündemi yeni projesini dahi gölgede bırakabilir.
1974 doğumlu İkizler Kenan İmirzalıoğlu, çekimleri devam eden dizi projesi ile gündeme gelmeye devam ederken, farklı bir reklam projesi ile de adından söz ettirecek.
1987 doğumlu İkizler burcu Kerem Bürsin, reklam ve dizilerden kazandığı meblağlar ile oldukça gündem olacak.



ASTROGÜNDEM
Bolluk gezegeni Jüpiter, Neptün ile iletişim kurarken yeni başlayan aşkları, bu yılın başında boşanan ya da boşanma kararı alan ünlüleri ilgilendiriyor. Çünkü sahneye Jüpiter'in su burcundaki yamanlığı çıkıyor. Çevrenizdeki insanlar hakkında yanıldığınızı fark edeceğiniz olaylar yaşayabilirsiniz. Dünya basınında bolca gazeteciler, bloggerlar ve yazarlar yer alabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA