Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Yılın aşkta en şanslısı Aslanlar

Yaşamınızı yeniden sorgularken, önemli kararlar aldığınız bir yılı geride bıraktınız. Geçtiğimiz yılın tutulma döngüsü hayatınızın her alanını etkiledi. İddialı günleri geride bırakırken, kendinizden çok söz ettirdiniz. Yeni bir yıla başlarken, burcunuzda etkili olacak bir tutulma döngüsüne eşlik edeceksiniz. Bu yıl da sizin için sıradan olmayacak! 2018 yılı sizi baştan aşağı yenilemeye, değiştirmeye, yeni kararlar almaya itecek. 2018'in en çok dikkat çeken burçlarından birisi olmaya adaysınız. Bu yıl kararlı tavrınızla fark edileceksiniz.

AŞK
Aşk ilişkilerinizden şans sizden yana olacak! Gökyüzü bu yıl, size birbirinden değerli kapılar aralayacak. Sevdiklerinize karşı daha hoşgörülü olduğunuzu fark edeceksiniz. İlişkilerde toparlayıcı olmanız daha güçlü olmanızı sağlayacak. Kendi iç dünyanıza ayırdığınız vakit kadar ailenizle de birlikte zaman geçirmeye özen göstereceksiniz. Eğer yalnız bir Aslan burcuysanız, bu yıl bekar kalmayacaksınız diyor gökyüzü. Yapınıza, düşüncelerinize, yaşam stilinize uygun birinden etkilenip yuvanızı kurabilirsiniz. Ortak aile çevresi sayesinde tanıyacağınız kişi ile aranızda güzel bir etkileşim başlayabilir. Geçmişte yaşanan ilişkilere şans vermek istemeyen Aslan burçları, yeni insanlara odaklanmakta zorlanmayacaklar. Özellikle 1984-1998 yıllarında doğan bir Aslan burcuysanız, geçmiş tecrübelerinizi değerlendirerek karar almak isteyeceksiniz.

KARİYER VE PARA
Bu yıl, kişisel yatırımlarınız ön plana çıkarken, birikimlerinizi geleceğe dönük planlayacaksınız. Yurt dışında eğitim görmeyi planlayabilir, bu konuyla ilgili ciddi ciddi araştırmalar yapabilirsiniz. Tutulmalar son 1.5 yılınızı şekillendirirken, yaşayacağınız hiçbir şeye şaşırmayın! Hayatınızı dizayn eden tutulma döngüsü evlilik hazırlığı yapan Aslan burçlarını uyarıyor. Ailedeki gençler ile fikir ayrılığına düşmeniz sizi ilerisi için düşündürtebilir. Üçüncü kişilerin bu dönem telefon konuşmalarına, birbirleriyle mesajlaşmalarına kafa yorabilirsiniz. 2018 yılında iletişim adına hareketli, bir o kadar da sabırsız olacağınız gelişmeler sizi bekliyor sevgili Aslan burçları.

SAĞLIK
Üst solunum yollarıyla ilgili geçmişte tedavi görenlerin bu konularda yeni şikayetleri olabilir. Şimdiye kadar tecrübe etmediğiniz bir alerji reaksiyonu ile karşılaşmanız mümkün. Bu yıl, göz nezlesi gibi alerjik rahatsızlıklarla karşılaşabilirsiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA