Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

2018, Sibel can ve hülya avşar’a aşk getirecek

2018 yılına girmemize saatler kala, yılın gündemi de aynı hızla değişmeye başlayacak.
2018 yılıında magazin dünyasının yoğun gündemi devam edecek.
2018, bildiğimiz tüm doğruları değiştirmeye hazırlanıyor.
Birçok ünlü isim sosyal medyanın diline düşmekten kurtulamazken, ilginç açıklamaları ile de medyanın ağına düşecek. 2018 yılında konuşacağımız isimler her gün değişirken; kimi başarısıyla, kimi ise açıklamaları ile hafızalarımızda yer edecek.
Eğer siz de aşağıda yazdığım ünlülerle aynı yıl doğduysanız veya aynı burca sahipseniz, emin olun sizler de konuşulacaksınız.
1970 doğumlu Aslan burcu Sibel Can, tövbelerini aşkla bozacak.
Mütevazı, hepimizin yakından tanıdığı biri ile magazin gündeminin en çok konuşulan ikilisi olacak.
Uzun süren yalnızlığını 2018 yılında bozacak olan bir diğer yıldızımız, 1963 doğumlu Terazi burcu Hülya Avşar. Avşar'ı, 2018 yılında neredeyse hemen hemen her gün konuşacağız.
4 Kasım 1967 doğumlu Yılmaz Erdoğan, 2018 yılında en çok konuşulacak isimler arasında olacak. Erdoğan, hem 2018 yılı için hazırladığı projeleri ile, hem de evliliği ile gündemden düşmeyecek.
1969 doğumlu Acun Ilıcalı, alacağı kararlar ve uluslararası projeleriyle yıldızını daha da parlatacak. Aynı zamanda 'Survivor' için yapılan sansasyonel açıklamalar kendisini biraz zor durumda bırakacak.
Dizilerin ve filmlerin yakışıklı jönü 1972 doğumlu Özcan Deniz;
2018 yılında evli, mutlu ve çocuklu kervanına katılırken, birlikteliği ve projeleri medyanın gündeminde olacak. Aynı zamanda yapacağı açıklamalar ile de oldukça ses getirecek.

ASTRO GÜNDEM

Ay-Uranüs 45'liği, duyulduğunda şaşırtacak boşanma haberlerini gündeme taşıyor. Mutlu görünen beraberliklerin gerçek yüzü ortaya çıkıyor! Son zamanlarda evliliklerindeki belirsizlikle gündem olan çiftler, nihai kararlarını bugün açıklayabilir. Sizin de evliliğiniz aynı durumdaysa ani kararlar alabilir ve düşündüğünüzün aksi yönde hareket edebilirsiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA