Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Yılın ilk Dolunay’ına hazır olun

Ayağının tozuyla yılın ilk Dolunay'ı bizlere merhaba diyor. Güneş'in toprak burcunda, Ay'ın su burcundaki seyri, iç dünyamızla gerçekler arasında köprü oluşturuyor. Bazı zamanlar kendi doğrularımızla çelişebilir, muhalif olabiliriz. Evrenin dili olduğu günlerden geçerken her olayın aslında bir sebebe hizmet etiğini anlayacağız. Anın haritasında bugün büyük resme bakmamızı öğretecek evren.
2018 yılı bize büyük kelimeler söyletmeyecek, aksine büyük olayları çözmemize yardımcı olacak. Bu açıdan Ocak ayını iyi yönetmek çok kıymetli olacak. İnsan duygusunun, insanın bildiklerinin çok üzerinde bir döngüden geçmeye çalıştığımızı anlatmaya çalışıyorum.
Konuşmak lafta kalır, yaşamak gerekir. Bu yıl bize çok şey yaptıracak; bilginin, sorumluluk almanın üstünde bir performans göstermemiz gerekecek.
Bu yüzden Ocak ayı yılın ilk Dolunay ve tutulmaları ile oldukça kıymetli.
Dolunay zihnimizde olayları ne kadar abarttığımızı gösterecek.
Konuları uzatmak, üstesinden gelebileceğimiz konuları bile nasıl çıkmaza soktuğumuzu vurgulayacak.
Venüs aynı zamanda toprak burcunda yerini alacak. Kalbimizi sıkıştıran, yüreğimizi yaralayan bazı toplumsal olaylara bu evrede yeniden tanık olabiliriz.
Anın yükselenini ateş yönetirken öfkeyi çıkarına göre kullanan insanların olduğunu, uyanık bir şekilde gündelik hayatlarında sergilediklerine tanık olacağız.
Uzun cümlelere ihtiyacımızın, üstesinden gelinemeyecek hiçbir konunun olmadığının, sahte drama yapanların artık karın doyurmayacağının altını çizecek. Bildikleriniz yanınıza kar kalsın ama yeni şeyler deneyimlemekten, tecrübe etmekten çekinmeyin.
Hatta üzerinize gelen her konunun size avantaj sağlayacağını bir kenara not edin.
Her şehrin bin hayra açıldığı bu yılda öğrenmekle birlikte imkanlar; fırsatlara açılan günlere işaret edecek.

ASTRO GÜNDEM
Gökyüzü idealist ve fedakar sözlerin yükseleceğini söylüyor. Ummadığımız isimlerden güçlü açıklamalar duyabiliriz. Yeni bir yıla girdiğimizi çok daha iyi anlayacağız. Devrim gezegeni Uranüs, Koç burcunda düz seyrine giriyor. Siyasi liderlerin kararlı tutumları bugünden itibaren kendini gösterecek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA