Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Hangi burç nasıl aşk acısı çeker?

Her güzel şeyin bir sonu vardır. Zamanında ayaklarınızı yerden kesen bir ilişki, artık size ne huzur veriyor ne de mutluluk. 'O zaman niçin devam ediyorum bu ilişkiye?' diyerek bir hışımla terk ettiniz sevgilinizi. Şimdi eski sevgiliniz ne durumda, merak ediyorsanız, burcuna göre yorumlarda bulunabilirim.
KOÇ: Terk ettiğiniz Koç burcu sevgiliniz, sanmayın ki uzun süren depresyonlara girecek, gözyaşları dökecek. Emin olun, mümkün olan en kısa zamanda hayatına yeni birini alacak.
BOĞA: Konu ayrılık olunca Boğa burcu sevgiliniz hiç görmediğiniz kadar ısrarcı olabilir. Sabırlıdır ve sizi tekrar kazanacağına dair ümitleri son derece derindir. Yıllarca tekrar birleşmek ümidiyle bekleyebilir.
İKİZLER: Size pek de zorlu bir ayrılık süreci yaşamayacağınızı söyleyebilirim. İkizler burcu sevgiliniz, bu durumu kolayca kabullenebilir. Yine de zaman zaman gelgitler yaşayabilir.
YENGEÇ: Ayrılık onlar için tam bir felakettir. Eğer sizi gerçekten sevmişse ve değer vermişse, bunu kaldırması çok zor olur.
ASLAN: Bir süre yüzü düşse de çabuk toparlanır. Duygularını bastırmadan, açıkça ortaya koyduğu için biraz da olsa canı yanar. Ta ki birlikte mutlu olabileceğini sezdiği yeni birini görene kadar...
BAŞAK: Terk edilen Başak burcu insanı, yataklara düşüp ağlamak yerine tüm ilişki sürecini gözden geçirir. Acı çeker; fakat üstünde durmamaya çalışır.
TERAZİ: Üzerinde düşünmenizi gerektirmeyen bir ayrılıkla karşı karşıyasınız. Ağlar, somurtur ama kısa sürede toparlanır.
AKREP: Ayrılmadan önce bunu istediğinize emin olun ve öyle harekete geçin çünkü Akrep burcu sizi hayatınızdan çıkarttığı zaman tekrar girmeniz mümkün olmaz.
YAY: Ayrılığı, sizi bile şaşırtacak derecede ılımlı karşılar. Birkaç günün sonra yeni birinin elini tuttuğunu bile görebilirsiniz.
OĞLAK: Kolay kolay yeni bir ilişkiye atılmayacaktır. Önce sizi tamamen aklından çıkarmalı ve kalbini onarmalıdır. Üzülür fakat bunu belli etmez.
KOVA: Uzun süre aşk acısı çekmesini, gözyaşı dökmesini beklemek hata olur. Her zaman yanında olan arkadaşları onu yalnız bırakmayacaktır.
BALIK: İşte karşınızda bol gözyaşı, aşk şarkıları, depresyon halleri... Ayrılmak istediğinizi söyleyin ve uzaklaşın.

ASTRO DUYURU
Venüs, Uranüs ile 90'lık oluştururken 2017 yılında çözülmeyen konularınızın çözülme günlerine girdiğinizi bilin. Geçen yıl evlenen ünlülerin evliliklerinin skandal bitişlerine tanıklık edebiliriz. Bu, çevrenizdekileri de yakından ilgilendiriyor. Gökyüzünün önüne geçilmez günlerinin başladığını bilmeniz, karar alırken temkinli olmanızı sağlayabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA