Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Azimli ve kararlı olacağız

Bugün zihninizi toparlayamamanız tesadüf değil. Çünkü ruhumuzu temsil eden Ay ilk dördünde! Bu da demektir ki Ay, semada endamını göstermeye başlamışken Güneş'e doğru yavaş yavaş yaklaşıyor. Bu yaklaşma aralarında bugün küçük bir kriz yaşanabileceğini, hatta akşam saatlerinde bunun sen-ben tartışmasına dönüşebileceğini bile işaret ediyor. Buraya kadar beni masal okur gibi okuduğunuzu biliyorum. Sizin sadece, akşamüstü baş ağrılarınız veya ensenizdeki ağırlığı hissettiğinizde şaşırıp bu yazıyı tekrar dönüp okuyacağınızı bile biliyorum.
Peki astroloji günümüze bu kadar hakim ise bugünlerde hepimizi dört köşeden niye sıkıştırıyor?
Hem de her şey aynıyken içimiz bir şey olacakmış hissi ile yanıp tutuşuyor.
Bunun sebebi Mars'ın su burcunuzda son gecesini geçirmesi ve yarından itibaren ateş burcuna geçecek olması... Mars kendini pasif hissetmeye başlarken basıncı sadece iç dünyamızda değil, baş bölgemizde de hissederiz.

BU SÜREÇTEN NASIL ETKİLENECEĞİZ?
Hayata karşı güçlü, kararlı ve azimli olacağız. Sorunlardan kaçmak yerine çözüm yolları arayacağız.
Verdiğimiz sözleri tutmak konusunda hassasiyetimizi ortaya koyarken çevremizdeki insanlardan da aynı özeni bekleyeceğiz.
Mantığımızı ön plana alıp tutarlı adımlar atacağız.
Disiplin gerektiren işlerimizi kolaylıkla halledeceğiz.
Planlı hareket etmeyi tercih edeceğiz.
Duygusallığımızı arka plana iteceğiz.
Ciddi konuşmalar hayatımızın her alanında yer alırken, bu dönemde söylenenlerin altı boş olmayacak.

ASTRO GÜNDEM
Merkür-Jüpiter 60'lığı adalete bakış açısını sorgularken 2016 yılındaki davalar tekrar gündeme gelecek. Bugün birçok kişiyi yakından ilgilendiren kararlar açıklanabilir. Özellikle bedelli askerlikle ilgili gelişmeler tartışma konusu olabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA