Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Kova kadınları ön planda!

Ay'ın bugün gökyüzünde hiçbir gezegenle iletişim kurmaması ve boşlukta olması birkaç gün önce yaptığınız programları değiştireceksiniz demektir. Kıyaslanmayan ama anlaşılmayan gök kubbenin ruhu, bugün biraz bohem! Sebebine gelecek olursak... Sadece dört gün sonra gerçekleşecek Ay Tutulması, geleceğin resmini göstermek için gündemin tansiyonunu yükseltirken, geleceğe de ayna tutacak. 'Duygularımızı, ruhumuzu temsil eden Ay tutulurken, kalplerimiz de köşeye mi sıkışacak yoksa?' diyorsanız hemen cevabımı vereyim: Hayır!
Kalıplarından kurtulan aslanlar gibi hissedeceğiz kendimizi… Tutulma sayesinde tüm konulara yüreğimizle eğilebileceğiz.
Bakışlarımız derinlik kazanacak. Hani o gözlerimizi kaçırarak yaptığımız konuşmalar var ya, artık soluklanarak altını çize çize yapabileceğiz.
Düşüneceğiz, düşündüreceğiz.
Ay, son Güneş tutulmasından bu yana yine aynı burçta kendini gösterecek.
Ay tutulması gerçekleşirken bu süreci hissetmemeniz mümkün olmayacak demektir.
Gençleri sevindirecek, teknolojide çığır açtıracak, anketlerin de şaşıracağı çekimserliğe son veren günlere gebeyiz. Birçok sektörü sevindirirken bütçelerini kısıtlayanlara da cesaret verecek.
İnşaat sektöründeki sıkışma ise önümüzdeki günlerde yeni yasalarla bahar havasına erken girenlerden olabilir diyor hava burcunun en asisinde tutulan Ay!
Ay tutulmasının teknik kelimelerini rafineleyerek olacakları sıralamaya devam ederken tutulmanın enlerini kimler var diyecek olursanız sıralayayım...
7 yıldır sektör değiştirmeyenlere, 14 yıldır aynı sektörde çalışanlara, kendi işini kurmayı düşüp 2.5 yıldır harekete geçemeyenlere, aile şirketinde çalışanlara...
Deyim yerindeyse canını dişine takan herkese makam, statü kapılarını açacak tutulma kapıda… Ay; kadınları ve geleneksel yapıyı temsil eder. Bu tutulmada bağımsız ve modern kadın imajına çok vurgu yapılacak.
Bu da demektir ki son zamanlarda dünyanın dört tarafında kadınların vizyonlarını, güçlerini ortaya koymaları tesadüf değil! Bizim ülkemizde de ünlü Kova kadınları dikkat çekecek:
Ajda Pekkkan
Sedef Avcı
Belçim Bilgin Erdoğan
İrem Sak
Özge Borak


ASTRO MUTLULUK

Her güne kendinizi severek uyanmalısınız. Her gün gülümsemeyi ihmal ediyor olabilirsiniz. Hayal kurun ve umut etmekten asla vazgeçmeyin. Olumsuz düşüncelerinizden en az üç gün uzak durma detoksları uygulayın. Kendi zihninizde her hafta bir temizlik yapın. Mutlu olmak için içinizde kendinize yer açın.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA