Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Köklü aile şirketleri gündeme gelecek

Kova burcunda meydana gelecek olan Güneş Tutulması, hayatımızın çoğu alanını etkisi altına alırken, yenilenmenin de önünü açacak. 15 Mart'a kadar etkisi devam edecek Güneş tutulmasının etkisinin üstünüze çöktüğünü nasıl mı anlarsınız? Bugünlerde devamlı bir şeyleri öteliyor, çabuk sinirleniyor ve uykusuzluk çekiyorsanız siz de tutulma kafasına girmişsiniz demektir. 'Güneş'in tutup bırakmayacağı konular arasında neler var?' diyecek olursanız sıralıyorum.
Aile, toplum, kadın ve çocuk, teknoloji, ilim, bilim, tarih, uzay, iletişim ve medya, havayolları, havalimanı ve şirketleri, aile şirketleri, eğitim, akademi, sağlık sektörü, toplumsal cinsiyet, savaş ve sınırlar gibi pek çok konu.
Güneş tutulması bugüne kadar yaşanmamış olayları meydana getirirken, ilkleri de temsil edecek.
Dünyada neler olacak?
Teknolojinin ilk defa bu kadar baş ağrıttığına tanık olacağız.
Toplumu yakından ilgilendiren mesajlar verirken, bireysel tavırların aklı başında olması gerektiğini işaret edecek. Güneş tutulması toprak bütünlüğünü, coğrafyayı ve sınırları yakından ilgilendiriyor.
Ülkemizi de bu konularla ilgili yoğunlukla meşgul edecek. Aynı zamanda Türkiye için baskın ve nitelikli olayların meydana geleceğini işaret ediyor gökyüzü.
Yarın gerçekleşecek Güneş tutulmasının etkileri hepimizi sarmışken bu döngüde yaşanan bazı olayların hızlı geliştiğine şahit olabiliriz. Gündelik hayattaki izleminler ise soru cevap şeklinde olacak. Duyarlılık seviyesi artabilir ama ne kadar hızlı olursak olalım hiçbir şeye yetişemeyeceğimiz duygusuna kapılabiliriz.
Sanat camiasından duayen isimleri birtakım olaylar akıbetinde konuşacağız.
Ani kayıplar ve sanatçı ölümleri de meydana gelebilir.
Güneş tutulması, Türkiye'deki aile şirketlerini de gündemine alacak ve Sabancı, Koç, Zorlu, Abdi İbrahim gibi köklü aile şirketlerinin yapılanmalarına dair konulara vurgu yapacak.

ASTROGÜNDEM
Çürük tahta çivi tutmaz! Merkür-Jüpiter zıtlaşması din konusunda ikiyüzlü açıklamaların prim yapmayacağını işaret ediyor. Eğitimciler ve hukukçular açısından köklü değişimler var. Bireysel vaatlerin kabul görmeyeceği bugün çoğu kişinin egosuna yenik düştüğünü görebilirsiniz. Geçmişte halledilmeyen sorunlar aynı formuyla karşımıza çıkabilir, dikkat!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA