Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Dürüstlük önem kazanacak

Yarından itibaren iletişim gezegeni Merkür, Koç burcunda hareket edecek. Bu da demektir ki akıl oyunları çevirmek önümüzdeki 15 günün trendi olacak. Görünenin ardındaki gerçeği kavrama isteğinin artacağı, risk almaktan korkulmayacağı, herkesin birbiri ile yüzleşmek istediği bir dönem başladı. Akılcı çözümleri, iyimser bir tavırla bir araya getirecek ve köklü çözümler bulmaya çalışacağız. Fakat yer yer kıskançlık ve ego sivrilmeleri, ben egoyum diyen konuşmaları da göreceğiz. Güneş'in Balık burcunun son derecelerinde hareket etmesi ve Merkür'e 23 Mart'tan itibaren destek verecek olması birçok alanda hızımızı artıracak.
Etrafımızdaki kişilerin onaylamadığı bazı durumlarda bile inanılmaz bir direnç ve kararlılık gösteren ruh halini özleyenler parmak kaldırsın diyor gökyüzü!
Bu süreçte yapılan haksızlıklara karşı savunmalarımız güçlenecek, dürüstlük önem kazanacak.
Birçok kişi eteğindeki taşları dökecek. Bu hız ve hareketlilik içinde Merkür; ani kararları pişmanlıklara dönüştürebilir, empati kurmanın önemini vurgulayabilir, egosuna dur diyemeyenlere unutulmayacak dersler de verebilir, yeni başlangıçlara çelme takarak hevesleri kursakta bırakabilir.
Demem o ki; kazanma süsü verilen kaybetmeler yaşayabiliriz.
Peki hem olumlu, hem olumsuz etkileri bir arada barındıran Merkür'ün Koç burcundaki seyrini, hayatımız için nasıl kontrol altında tutabiliriz?
Bu hız ve hareketlilik içinde aşırı duygusal davranmamaya dikkat etmeliyiz.
Akıl ve duygu dengesini çok daha kolay kurabiliriz.
Egomuzu kontrol altında tutmalı, bu günlerde hayata karşı mütevazı olmalıyız.
Ani kararlardan kaçınmalı, aklına güvendiğimiz kişilerden akıl almalıyız.
Acele etmeden hareket etmeliyiz.
Aşırı mutluluk hali, sorumluluklarımızdan uzaklaşmamıza neden olabilir.
Denge kurmanın önemli olacağı süreçte zamanın getirilerini fark edebilirseniz, kazanan olursunuz.


ASTR O DUYURU

İnceldiği yerden kopsun! Venüs-Ay Düğümü anlaşmazlığı, kadın programlarına yeni düzenlemeler kapıda diyor. Bir süredir gündemde olan televizyon programları ile ilgili kararlar en sert hali ile duyurulabilir. Özellikle iletişim gezegeni Merkür'ün bugün itibari ile Koç burcunda hareket etmeye başlaması, aceleci ve hatalı kararlar aldırabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA