Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Bugün yeni ay gerçekleşiyor

Dingin, huzur arayışındaki Mayıs ayının en belirleyici etkisini Boğa burcundaki Yeni Ay oluşturuyor. Kendimize dönmeye çalışacağımız bu günleri en iyi şekilde değerlendirmek için önemli gelişmeler sağlayacak.
Bu vesile ile bireyselliği ve kendi çıkarlarımızı öne çıkartıyor olacağız. Ancak yıkıcı değil, yapıcı oluyoruz. Dağıtan değil toparlayıcı role bürüneceğiz.

BİREYSELLİK ÖN PLANDA
Sabit burçta meydana gelen Yeni Ay'ın yöneticisi aşk ve sevgi gezegeni Venüs olacak. Venüs'ün bu dönem İkizler burcunda olması, pratik ve zeki insanların öne çıkacağını işaret ediyor.
Aynı zamanda toprak elementinin baskın olduğu bu Yeni Ay, Mayıs ayını daha da rahatlatacak.
Ateş burcunun bu sürece kadar yoğun olması adrenalini yüksek etkiler bırakmasına neden olmuştu.
Şimdi ise gökyüzü bu tepkilerin yatışacağını vurguluyor.
Üstten yapılan konuşmaların dağıldığı, duygu sömürüsünün bittiği, yüze gülüp arkadan konuşmaların azaldığı ve herkesin biraz daha kendine döndüğü günler yaşayacağız.Yeni Ay, bireysel ve kişisel olayları yönettiği için kolektif bilince kafa yormayacağımızı işaret edecek. Bu noktada toplumda göz önünde olan insanların bu döngüde geri planda kalacağı, insanların kendisine odaklandığı, yatırımların, satış konularının, aile şirketlerinin yöneticilerini yakından ilgilendireceğini vurgulayacak.
Toprak burcundaki Yeni Ay, özellikle alışkanlıklar konusunda önem arz edecek. Bırakılması gereken alışkanlıklar için de fırsatlar sunuyor. Beslenme, sağlığını bozan bağımlılıklarda güncellemeler yapılmasını sağlayacak.
Yaşamlarımızda yeni bir mevsimin dönüşümü ile temizlik yapmaya hazırlayacak.
Satürn, Plüton ve Mars'ın kol kola yürüdüğü bu günlerde 1990-1992'leri etkisi altına alırken; rehavetten başlarını kaldıramayabilirler.
1960-61-62 doğumluların keskin ve net kararlar almalarına neden olacak Yeni Ay, işleyen demir pas tutmaz mantığından bakmamızı sağlayacak.


ASTROGÜNDEM

Yeni ay, aşk diyor, eğlence anlayışı ile lüks tüketimini aynı gündeme sığdırıyor. Göz önündeki ünlüleri de eleştiri oklarının hedefi haline getiriyor. Aynı zamanda Uranüs bugün itibariyle toprak burcunda hareket etmeye başlıyor, dünya değişiyor!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA