Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Ateş, toprak, hava su, hangisi sensin?

Burcunuzun hayatınızda akma şekli elementinden gelir. Özellikle haritanızda hangi elementin baskın olduğunu biliyor ve akan zamanın elementi ile karşılaştırıyorsanız, siz bu işi çözmüşsünüz demektir.
ATEŞ: Koç, Aslan, Yay burçlarının mensup olduğu bu gruptaki burçlar; lider, baskın ve gözü kara olurlar. Onlar için birilerini etkilemek, dikkatlerini çekmek zor değildir. Yeni tanıştıkları kişileri dahi çevrelerinde toplayabilirler. Sıcakkanlı ve doğal hallerinin yanı sıra açık sözlü oluşları da onlar için artıdır.
Ancak baskın yanları, bazen gereksiz yere tartışmalarına sebep olur.
HAVA: İkizler, Terazi ve Kova burçlarının elementi havadır. Bu burçların iletişim güçlerinin yanında empati güçleri ve her olaya karşı duydukları merak da vardır.
Sürekli işleyen beyinleri, aynı anda çoğu olayı ele almalarına neden olur.
Çevrelerindeki kişileri bilgileri ile etkilerler.
Her zaman onlardan öğrenilecek çok şey vardır. Mantıklı davranmak en belirgin özellikleridir.
SU: Yengeç, Akrep ve Balık burçlarının elementi sudur.
Duygulara önem veren, altıncı hisleri kuvvetli olan ve her ortama uyum sağlayan yönleri ile arkadaş çevreleri oldukça geniştir.
Su gibi, içinde oldukları kabın şeklini alabilirler. Böylece yeni girdikleri çevrede dahi yabancılık çekmezler. Hoşgörüleri oldukça yüksektir ve onlar için duygular çok ama çok önemlidir. Önem verdikleri bir diğer konu ise dürüstlüktür.
Her ne olursa olsun yalan söylemek istemezler ve yalan söyleyenlere de tahammül edemezler.
TOPRAK: Boğa, Başak ve Oğlak burçlarının ise en belirgin özellikleri, hepsinin de hırslı, çalışkan ve sabırlı olmalıdır. Olumsuzluklar karşısında güçlerini asla düşürmezler, bu sebeple kazanmaya bir adım daha yakındırlar. Sakinliği ve huzuru hem iş hayatlarında, hem de sosyal hayatlarında ararlar. İsteyen herkes onlarla arkadaş olamaz.
Sadece sevdikleri insanlar için fedakarlık yaparlar.


ASTROGÜNDEM
Ay-Neptün kavuşumu; askeri savunmayı, güvenlik güçlerini ve silahlı kuvvetleri yakından ilgilendiren gelişmelere dikkat çekebilir. Ülkeler arası sınırlar gündeme gelmeye devam ederken, siyasi isimlerin durum analizleri bazı ülkelerin sivilleri tarafından tepki çekebilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA