Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Herkes yüreği kadar değil venüs burcu kadar sever!

Sevgi gezegeni Venüs, burç değiştirmeye hazırlanırken kalbinizi güncellemeye ne dersiniz?
KOÇ: Venüs'ü Koç olanlar yerinde duramayan, hareketli ve enerjik kişilerdir. Venüs'ü Koç olan biri ile sıradan kalamazsınız.
BOĞA: İkili ilişkilerinde güveni her şeyin üzerinde tutan Venüs'ü Boğa olanlar, güçlü kişilerle beraber olmak isterler. Eğer birlikte oldukları kişi kendi ayakları üzerinde duruyorsa vazgeçilmez olurlar.
İKİZLER: İletişim ve zekaya önem veren Venüs'ü İkizler olan kişiler için ortak paylaşımlar çok önemlidir. Aynı dili konuşmak, her ne olursa olsun ortak paydada buluşmak isterler. Duygusallığa çok yakın değillerdir.
YENGEÇ: Venüs'ü Yengeç olanlar alıngan ve duygusaldır. Venüs'ü Yengeç olan biriyle beraberseniz, alttan alma durumunda kalabilirsiniz. Aşka ve sevgiye çok önem verirler.
ASLAN: Venüs'ü Aslan olanlar aşk konusunda cimri davranmazlar. Venüs'ü Aslan olan biriyle beraberseniz, onlara sevildiğini hissettirmeli, aşkınıza önem verdiğinizi göstermelisiniz.
BAŞAK: Aşkta mantık arayan Venüs'ü Başak olanlar mükemmeli isterler. Onlar için aşk, kalbin ve aklın aynı anda hareket etmesidir.
TERAZİ: Aşkta sınır tanımayan Venüs'ü Terazi olanlar ile anlaşmak son derece kolaydır. Daima nezaketten yanadırlar.
AKREP: Venüs'ü Akrep olanlar, sınırlarda gezinmeyi çok severler. Birlikteliklerde bir gün iyi olup bir gün kötü olmak onlara göredir.
YAY: Natal haritasında Venüs'ü Yay olanların her konuda bir fikri vardır, ancak söz konusu aşk olduğunda biraz tutuk davranabilirler. Onlar için ruh eşi tanımı çok önemlidir.
OĞLAK: Venüs'ü Oğlak olanlar için arkadaşlık çok önemlidir. Bu yüzden beraber oldukları kişi ile iyi bir çift olmadan önce sıkı bir arkadaş olmak isterler.
KOVA: Aşkın tanımını kendine göre yapan Venüs'ü Kova olanlar için doğru kararı mantık verir.
BALIK: Venüs'ü Balık olanlar aşka aşıktır. Duygularını belli etmekten çekinmezler.

ASTRO
GÜNDEM
Venüs-Mars 60'lığı, iş dünyasının genç veliahtlarını mercek altına alıyor. İlişkilerinden evliliklerine, yaşam tarzlarına varana kadar konuşulabilirler. İnternet ünlüleri ile ilgili gelişmeler yaşanırken, vergi denetimi, hukuksal konular gündeme gelebilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA