Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Güneş İkizler Burcunda

Güneş, 20 Mayıs'ta pratik ve analitik düşünen, meraklı İkizler burcuna geçiyor. İkizler burçlarının doğum günleri kutlu olsun! Bu döngüde kendinize yepyeni bir sayfa açma ve yenilenme isteğiniz artabilir. Her ne kadar Venüs İkizler burcunda geri gidiyor olsa da Güneş'in İkizler burcuna geçmesi hepimize iyi gelecek. Bir süredir kendinizi köşeye sıkışmış gibi hissediyor, planlarınızın aksaması sizi gergin bir ruh haline sokuyordu. Sizi zorunlu davranışlara sürükleyen her detayı kontrol altına almaya çalışacaksınız. Merak etmeyin gökyüzü kalbinizde serin bir rüzgâr gibi esintiler bırakacak. Köklenme, yenilenme, değişme isteğiniz konusunda size cesaret aşılayabilir. Ancak bu süreçte zaman zaman adaptasyon sorunları yaşayabilirsiniz. Unutmayın sadece Güneş İkizlerde olmayacak bu sefer Güneş'in İkizler'de burcundaki seyrine Venüs gerilemesi de dahil olacak. Bu etkiyle bir süredir normalize ettiğiniz gündelik akışınıza yeni bir yön vermekte zorlanabilir, nereden başlayacağınıza karar veremeyebilirsiniz. Planlı programlı hareket etmek, küçük adımlarla ilerlemek avantajları da beraberinde getirebilir.
Güneş'in İkizler burcundaki seyri bütün burçların hayatına dokunuşlarda bulunacak. Çünkü bu sefer sıradan bir Güneş-İkizler yolculuğu olmayacak. Güneş, 5 Haziran'da Ay tutulmasına eşlik edecek. İletişim odaklı konularda daha atılgan davranırken yılın başından bu yana ha bitti ha bitecek dediğimiz Covid-19'un ikinci dalgasını da bu süreçte konuşacağız. Zamanın ve olayların ikili ilişkilerimiz üzerinde bıraktığı keşmekeşli durumların üstesinden gelebilmek adına daha toparlayıcı ve çözüm odaklı davranacağız. Dünyanın dönmediği 2020 yılında, evlerine çekilen insanlığı sokağa dökecekse bu yine Güneş İkizler süreci olacak. İkilemde de kalacağız. Evden çıkmayanlarla eve girmeyenlerin birbirine düştüğünü görürken bu süreçte Türk futbolu da büyük sıkışmalardan geçecek.
Sezgilerimizle aklımız arasında denge kurmaya çalışacağımız bu süreçte yeteneklerimize yönelmemiz, somut uğraşılar içinde olmamız motivasyonumuzu yükseltecek. Kişisel ve mesleki gelişimimize daha da önem vermemiz gerektiğini kavrayacağız. Bilgi haznemizi genişletmek ve yaşam standartlarımızı artırmak adına kurs araştıracak, entelektüel konulara yöneleceğiz. Bu döngüde kırk yıl düşünseniz aklınıza gelmeyecek şeylere para harcarken bulacaksınız kendinizi.

ASTRO
GÜNDEM
Güzel bürünür, çirkin görünür! Merkür-Satürn ilişkisi; ırkçı duyguları kullanan ülkeleri ve yönetimleri gündeme alabilir. Diğer yandan bu döngüde Hollywood ve starları da konuşulabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA