Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Eylül ayı aşk rehberi

Sonbaharın başlangıcıyla yaz mevsimini geride bıraktık. Duygularımızı ve söylediklerimizi de sonbaharda daha fazla içselleştiriyoruz değil mi? Özellikle de özel hayatımızı… Eylül ayı gezegen transitleriyle her zamankinden daha sıkıştıran bir ayın haberciliğini yaparken, ben siz değerli okurlarım için Eylül ayının aşk hayatına getireceği etkileri kaleme aldım.

RETRO AŞKA ENGEL Mİ?
'Aşk hayatım retrodan etkilenmez' diyen kişiler olsa da özellikle 10 Eylül'de başlamış olan Mars retrosu aşk hayatındaki ikilemleri, duygusallığı, kıskançlığı ve korumacı duyguları beraberinde getirecek. İçimizde tuttuğumuz duyguları bir bir dile getirmek isterken hayatın bize karşı olan sürprizlerini kaçırmak istemeyeceğiz. Hem aşk hayatında, hem de aile ilişkilerinde etkisini her haliyle hissedeceğimiz Mars retrosu bizi duygusal anlamda farklı bir boyuta itebilir.
'Geliyorum' diyen aşklar şaşırtmayacak. Hem kendi özel hayatımızda, hem de yakın çevremizde sürpriz gelişmeler duyarken, uzun zamandır bir araya gelmesini düşlediğimiz kişilerin kaderleri bir şekilde kesişebilir. Bize karşı duygu besleyen ve bu duyguları bize söylemek için adım atan kişiler kendilerini kilometrelerce öteden belli ederken, Eylül ayında aşka küsmüş olanların sayısındaki artışı da gözlemleyebiliriz.
'Eylül ayında aşkta kaybetmemek için neler yapılmalı?' derseniz... Eylül ayı hem Koç burcunda gerçekleşen Mars retrosuyla hem de 17 Eylül'de Başak burcundaki Dolunay'la gümbür gümbür gelirken aşk hayatınızdaki rotayı doğru belirlemelisiniz. Neler mi yapmalısınız?
Sürekli 'Ben çok meşgulüm' tavrından çıkmalısınız.
Sanata ilginiz varsa buradan hareketle hoşlandığınız kişiye duygularınızı belli edebilirsiniz.
Özel hayatınıza karşı eleştirel yorumlarda bulunmayan, olaylara tek pencereden bakan kişilerle iletişiminize ara verin.
Uzun süreli ilişkilerde yaşanacak sıkışmalarda sağduyulu olmalısınız.
Daima yaşadığınız güzel anların tadını çıkarmalısınız. Hayat düşünmek için çok kısa, endişelenmek için ise çok uzun.
Kalbinizi sonuna kadar kapatmamalısınız. Hayatta her şey olabilir.
Özellikle bu ay içerisinde sevdiğiniz kişiyle hararetli konuşmalardan kaçınmalısınız. Retroların sizi üzmesini istemezsiniz.

ASTRO
GÜNDEM
Ay düğümleri Uranüs'e kafa tutuyor. Ağır cezalar gündeme taşınırken toplum bir fikirde buluşabilir. Dünyanın her köşesinde silahlanma daha çok gündeme gelirken borsa ve finans sektöründeki dalgalanmalar farklı konulara dayandırılacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA