Türkiye'nin en iyi haber sitesi
NAZLI ILICAK

Kolonya polemiği

Kanal 24'te moderatör olarak çalışan Bahar Feyzan'ın, "Kolonya kokulu konuklara dayanamıyorum" dediği için işinden atıldığını duyunca şaşırdım. Meğer bu tartışmanın bir evveliyatı varmış. Oray Eğin, Fehmi Koru için "kolonya kokulu" ibaresini kullanıyormuş. Koru da, kendisinden böyle bahsedilmesinden rahatsız olmuş bir zamanlar. Medya dünyasında yürüyen böyle bir tartışma mevcutmuş kısacası. Bahar Feyzan da, bence bilmeyerek, bu cümleyi sarf edince baltayı taşa vurmuş. Oysa Feyzan, moderatörlüğü başarıyla yürütüyordu. Bir düşüncesinden dolayı, -üstelik siyasi bir tavır bile söz konusu olmadığı haldebir gazetecinin ilişiğinin kesilmesini yanlış buluyorum.
Kanal yöneticileri, "Kolonya kokululardan haz etmem" cümlesinde bir küçümseme, bir aşağılama, hatta bir inatlaşma sezmiş olabilirler. Ama hani, "şoke edici, tedirginlik yaratan cümleler" bile fikir özgürlüğü çerçevesinde hoş görülecekti? Genç arkadaşlarımızın, kemale erebilmesi ve hoşgörünün erdemini kavrayabilmesi için, daha birçok badireden geçmeleri gerektiği anlaşılıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA