Türkiye'nin en iyi haber sitesi
NAZLI ILICAK

Tekin'in olumsuz sicili

Eski İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin, yanlış oynadı ve evdeki bulgurdan oldu. MYK'ya seçilemedi; bu arada İl Başkanlığı'ndan da istifa ettiği için açıkta kaldı. CHP'nin içini kurcalayınca şu bilgileri aldık: Tekin'e, Mehmet Sevigen "Sen de bizim adayımız ol" dedi. Bu yüzden, Tekin, ilk başta Kılıçdaroğlu'na gerekli desteği vermedi. Önder Sav'ın organize ettiği 72 il başkanı arasında, ilk başta imzası yoktu. Sonradan imza attı. Parti Meclisi listesi hazırlanırken, Dedeman Otel'de 30'a yakın il başkanını toplaması da, parti disiplinine aykırı görüldü.
Öyle bir hal ki... Gürsel Tekin, ne İsa'ya, ne Musa'ya yarandı. Ne Baykalcı olabildi; ne de Kılıçdaroğlu taraftarı. Önder Sav ve ekibinin güvenini sarstı. Bugün sıkıntıyı aşsa bile, yarınlarını engelleyecek bir olumsuz sicil elde etti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA