Türkiye'nin en iyi haber sitesi
NAZLI ILICAK

Açıklama

Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, Kemer Country'deki villa ile ilgili açıklama yaptı. Kavuncu, Orta Asya'da önemli işleri olan bir müteşebbis. Başta Kazakistan olmak üzere Türkmenistan, Tacikistan ve Kırgızistan'da toplam cirosu 500 milyon dolara ulaşan şirketleri var. Dolayısıyla, Kemer Country'de bir ev satın almaya hakkı olduğunu söylüyor.

***

Havuzlu villa tartışması olmasaydı, ben de Kavuncu'nun Kemer Country'deki villasından söz etmeyecektim. Tabii ki villayı siyasetten kazandığı parayla almadı. Zaten, çiçeği burnunda bir politikacı; 2009'da Eyüp Belediye Başkanı seçildi. Ama, bir noktaya da işaret etmek isterim: Keşke, o villayı almak için siyasetten ayrılacağı günü bekleseydi. Çünkü, siyaset bir çöp deryasına benzer, herkes birbirine çamur bulaştırmak için alesta beklemektedir.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA