Türkiye'nin en iyi haber sitesi
NAZLI ILICAK

Böhürler'e çok güldüm

Yeni Şafak yazarı Ayşe Böhürler, 29 Ekim Çankaya resepsiyonunda benim Twitter'a "Hepimiz Hayrünnisa'yız" diye yazdığımı belirterek, köşesinde şu yorumu yapmış: "Abartmayalım... Hayrünnisa Hanım'ın başörtüsü mağduriyeti, Hrant Dink ile mukayese edilmez."
Demek istiyor ki, suikasttan sonra "Hepimiz Hrant'ız" diye sokaklara döküldük, "Hepimiz Hayrünnisa'yız" cümlesi mübalağalı.
Böhürler'i sevip, sayarım. Bu yüzden, kulaktan dolma bilgiyle konuya girmesine üzüldüm. Yanlış bilgileri düzelteyim.
1) Telefonlar toplandığı için, Çankaya'dan tweet atmam imkânsızdı.
2) Gece otele dönünce, twitter'a baktım. Cüneyt Özdemir, Kılıçdaroğlu'nun cumhuriyet bayramını halkın içinde kutlamasını övüyordu. Bir de, davete icabet etmeyen Emine Erdoğan için "Hepimiz Emineyiz" diye şaka yollu not düşmüştü. Ben de nazire olsun diye, "Hepimiz Hayrünnisa'yız" notunu Cüneyt Özdemir'e gönderdim.
Twitter'a yabancı olanların, her cümleye farklı anlamlar yükleyip, bir de üzerine yorum döşenmesine çok gülüyorum. Oysa Twitter'da, bir anlamda "geyik yapıyoruz"; "cıvıldaşıyoruz"
Ayşe Böhürler'in de yazısına güldüm ama bir daha yanlışa düşmesin diye aydınlatmak da istedim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA