Türkiye'nin en iyi haber sitesi
NAZLI ILICAK

12 Eylül'den hesap!

"Hani 12 Eylül'den hesap sorulmayacaktı? Bak işte Kenan Evren sorguya çekiliyor" yazımız üzerine, avukat Turgut Kazan dostumuz telefonla aradı. Bu sorgulamanın, seçim öncesine denk geldiğini hatırlattı. "Eğer gerçekten amaç, 12 Eylül'den hesap sormak olsaydı, niçin 8 ay beklediler?" diye sordu. Ayrıca ifadeyi alan savcının "Sayın Cumhurbaşkanım" diye hitap etmesini eleştirdi. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Çankaya'da Kenan Evren'e randevu vermesini hatırlatarak, "Bunların amacı hesap sormak değil, sadece seçim yatırımı" görüşünü tekrarladı.

***
Turgut Kazan gibi düşünen çok sayıda insan var. Ama ben bu kanaati paylaşmıyorum. Bana göre, AK Parti antipatisi, bu kesimin, yapılan iyi işleri görmesine de mani oluyor. Tayyip Erdoğan sık sık seçim meydanlarında tekrarlıyor ya... Deniz üzerinde yürüseler gene eleştirecek bir taraf bulacaklar ve diyecekler ki: "Şuna bak yüzmeyi bilmiyor"

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA