Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞELALE KADAK

Eşimin alanına hiç girmiyorum!

* İşle ilgili sizi dinler mi Cem Bey?
Benim fikirlerimi dinler. Cem'le yapılarımız çok farklı. Eşim iyi bir lider. Çok güzel hedefler ortaya koyar. Onun için de zannediyorum aramızda öyle bir takım oyunu kurabildik. Karı kocanın birlikte çalışması kolay bir şey değil. O disiplini, kuralları baştan koymanız lazım. Ben hep finansmanda kaldım mesela. Hiçbir zaman Cem'in faaliyet alanına, pazarlamaya girmedim. Ama zaman zaman reklam toplantılarına çağrılıyorum ve bu hoşuma gidiyor.

* Güçlü kadınların şöyle bir sorunu olur hep: Eşlerinin yanında tam bir kadın gibi davranmayı unuturlar. Ne bileyim, yemek yerken garson çağırabilir ya da seyahat dönüşü bavulunu atlayıp, kendisi alır! Sizin de böyle anılarınız oluyor mu?
Biz evlendiğimiz zaman New York'a gitmiştik. Hatırlıyorum, kendimi sürekli caddeye atıp taksi çağırıyordum ve Cem şaşkınlık içinde beni seyrediyordu. O kadar alışmışım yani. O tip şeylere dikkat etmeye çalışıyorum. Artık taksi çağırmıyorum!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA