Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞELALE KADAK

Krizin en iyi sonucu fırsat siteleri galiba!

Artık hepimiz en iyi, kaliteli, marka bir ürünü en iyi fiyata almanın peşindeyiz. Trend 2008'den sonra tüm dünyayı sardı. Aslında yaşanan ve hâlâ da ABD ve Avrupa'da yaşanmakta olan krizin en güzel sonuçlarında biri bu.
Fırsat sunan siteler, krizle birlikte başladı. Aşırı borçlanarak yaşama trendinin nasıl da büyük bir borçlular ordusu oluşturduğu ortada. İşte bu nedenle bilinçli ve hedefe yönelik alışveriş, metropol yaşamında hiçbir şeye yetişemeyen insanlar için ilaç gibi.
O yüzdendir ki önce hizmet sunan Grupanya gibi fırsat siteleri, sonra Markafoni, Trendyol, Limango gibi marka giysi, ayakkabı, çantaları avantajlı fiyata satan siteler ortaya çıktı.

Perabulvarı'nda Koç'u gördüm!
Şimdi son trend ev eşyası alanında. Bu alana ev eşyası ve gurme alanında giren yeni sitenin ismi perabulvari.com. Bu siteyi fon yatırımcısı Emre Kızıl kurdu ve geçtiğimiz günlerde de faaliyete geçti.
Sitede Burhan Doğançay, Adnan Turani, Ferruh Başağa gibi isimlerin orijinal imzalı ressam gravürlerinin dahi uygun fiyatlarla tüketicinin karşısına çıkması şaşırtıyor insanı.
Peynir ve özel soslardan, mutfak eşyalarına ve mobilyaya kadar pek ünlü markanın yüzde 40'ları bulan indirimlerle satıldığını gördüm. Fırsat sitelerinde işin nerelere gideceğini insan kestiremiyor artık. Bu arada Perabulvarı'nın Esinlen isimli online dergisinde, Haremliqe'u kurucusu ve Mustafa Koç'un eşi Caroline Koç söyleşisine de rastladım. Koç'un da bu tarz fırsat sitelerini ilgiyle takip etmesi ve alışveriş yapması sanırım para harcama kültürüyle ilgili çok şey anlatıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA