Türkiye'nin en iyi haber sitesi
OKUR TEMSİLCİSİ İBRAHİM ALTAY

Foto-galeriler

Ahmet Çalmuk galerihaber sorununa dikkat çeken çok sayıda okurumuzdan biri. Bu tarzın sürdürülebilir olmadığını vurguluyor: "İnternet sitenizde galeri tarzında haberler reklam gelirlerinizi artırmaya yönelik akıllıca bir adım olabilir ancak uzun vadede gazetenin okunmamasına yol açabilecek niteliktedir. Gerekli uyarıyı yapmak istedim."
Bir başka okurumuz ise şöyle yazmış: "Yıllardan beri sabah gazetesini alırdım ama artık internetten okuyorum. Şikayetim şu: Galatasaray'da son dakika transferi haberini okumak istedim. Sayfaya girdim ama haberi okumak için dört defa tıklamam gerekecekti. Ayrıca iki sürpriz transfer haberi için de altı defa tıklamam gerekeceği için tıklamadım ve haberi hiç sevmediğim bir başka gazetenin sitesine girip okudum. Onların tek sütun olarak verdiği haber sizde altı sayfa. Ayıp olmuyor mu? Siz para kazanıyorsunuz da onlar kazanmıyor mu? Bu soruna bir çözüm bulun, aksi takdirde sitenizi takip etmeyeceğim."
Gökhan Güney adlı okurumuz ise Yok Artık Dedirten Hatalar başlıklı galeriden şikayetçi: "Başkalarının hatalarını haber yapmışsınız ama kendiniz de hata yapmışsınız." Okurumuzun sözünü ettiği hatalı cümle aynen şöyle: "Siz hiç SpermaRakamla 12 yazarken yazıyla on üç yazmak da neyin nesi?n gördünüz mü?"

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA