Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MAHMUT ÖVÜR

Artı bilgilenme

* Her yıl yoğun kar yağışına maruz kalan doğu illerinin belediye başkanları hükümetten bu konuda yardım istiyor. Bu konuda açıklama yapan Kars, Erzurum, Muş ve Ağrı Belediye Başkanları, yaptıkları projelerin kar yağışı ile bozulduğunu ve karla mücadele konusunda ödeneklerinin yetersiz olduğunu vurguladı.

* 28 Mart 2004 Yerel Seçimleri'nde Sosyal Demokrat Halkçı Parti (SHP) listesinden seçilen DEHAP'lı 56 belediye başkanı yeni kurulan Demokratik Toplum Partisi'ne (DTP) geçti.

* Niğde'ye doğalgaz geliyor. Niğde Belediye Başkanı Mümin İnan, yaptığı açıklamada, 1999'dan beri devam eden doğalgaz mücadelesinin son noktasında olduklarını ve 2006 Mayıs ayında çalışmalara başlanacağını söyledi.

* Kastamonu Milli Eğitim Müdürlüğü'nün düzenlediği, Vali Mustafa Kara'nın desteklediği kampanya ile özel dershaneye gidemeyen, lise ve üniversiteye hazırlanan 500'e yakın öğrenci, ücretsiz olarak dershaneye gönderilecek.

*
Kenter Tiyatrosu'nun yeni oyunu 'Gece Mevsimi' sahnelenmeye başladı. Başrollerini Yıldız Kenter ve Selçuk Yöntem'in paylaştığı İrlandalı bir ailenin yaşamının oyun bugün 15.00'de izlenebilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA