Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MAHMUT ÖVÜR

"Yaza kadar 'hareket'iz, yazdan sonra 'bereket'iz"

Bir süre önce kaleme aldığımız "Sarıgül parti kuracak mı?" başlıklı yazımıza Mustafa Sarıgül bir cevap gönderdi. Biraz kısaltarak yayınlıyorum:
"28 Mart 2010 Pazar günü yayınlanan yazınızı dikkatle ve özenle okudum. Değerli köşenizde Türkiye Değişim Hareketi'nden söz ettiğiniz için teşekkür ederim. Hemen söylemeliyim ki, yazınızın yayınlandığı gün Türkiye Değişim Hareketi'nin Eskişehir'de düzenlemiş olduğu açık hava toplantısı düşündüğümüzün de üstünde bir katılımla ve ilgiyle izlendi.
Eskişehir Sıhhiye Alanı'nı dolduran insanlarımızın yüreğinden gelen ses, çok değer verdiğim sizin mantık sesinize sanırım karşı çıkıyor. Uyum göstermiyor.
Israrla ve sürekli söylemek istediğim şudur: Bugüne kadar siyasi partileri hep belli bir grup kuruyor, sonra da ona yandaş ve taraftar bulmaya çalışıyorlar. Halen bunun birçok örneğini görüyor ve izliyorsunuz.
Oysa Türkiye Değişim Hareketi'ni ben ve birkaç arkadaşım değil, bu harekete inanan ve yüreğini koyan, bilinçle örgütlenen çok geniş bir halk kitlesi kurmaya çalışıyor. Bir başka deyişle, parti tabelasını asıp altında toplanmaya değil, ilk önce toplanıp hep birlikte tabela asmak istiyoruz.
Belki zor olanı seçtik, hazır bir parti tabelası altına sığınıp milletvekili, belediye başkanı unvanı almak isteyeler yerine, bir araya gelip, toplanıp, örgütlenip, toplum kendi içinden vekilini, belediye başkanını çıkarsın istiyoruz.
Eskişehir'de halkın önünde söylediğimi son söz olarak tekrarlamak isterim: Yaza kadar 'hareketiz' yazdan sonra bereketiz."

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA