Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MAHMUT ÖVÜR

Susurluk ve 28 Şubat'ı yargılama hazırlığı mı?

Hanefi Avcı'nın bürosunda bulunduğu ileri sürülen ses kasetlerini kimin kayda aldığı kuşkusuz önemli ama bu soruşturmayı asıl önemli kılan, ses kayıtları üzerinden yürütülen soruşturmanın neye işaret ettiği...
Savcı ses kayıtları olan insanları çağırıyor ve tek tek "Bu ses size mi ait?" ve "Şikâyetçi misiniz?" diye soruyor... Kayıtların içeriği konusunda da henüz net bir bilgi yok. Bilinenler ise sıradanın ötesine geçmiyor. Peki, o zaman bu sorular ne anlama geliyor?
İşte soruşturmanın "Neye işaret ettiği" sorusunun cevabı burada saklı... Hukukçulara göre, söz konusu isimlerin "şikâyetçiyiz" demeleri o ses kayıtlarını hukuki delil haline getiriyor. Sonraki adım ise "Susurluk skandalı"na imza atanlarla 28 Şubat postmodern darbecilerine yönelik soruşturmanın başlatılmasıdır. Türkiye'nin kirli geçmişinde sorgulanacak çok şey var.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA