Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MAHMUT ÖVÜR

İnternetimi geri istiyorum

Smile Net kâbus iki hafta önce çalan cep telefonumla başladı. Telefonun ucunda nazik bir ses internet için gerekenden çok ödeme yaptığımızı, kendilerinin aynı servisi hem daha düşük ücretle vereceği hem de yanında 1 yıllık d-smart üyeliği hediye edeceklerini söyledi.
Ben de aynı nezaketle bizim daha önce "farklı bir nazik ses tarafından" zaten bir kampanyaya dahil edildiğimizi ve 2 yıllık taahhüdümüz olduğunu söyleyerek teşekkür ettim ama telefonu kapatamadım. Çünkü aynı nazik ses bu defa da dahil olduğumuz kampanyanın 3 gün önce bittiği bilgisini verdi. Şaşırdım. Yani anlayacağınız konu araştırılmış, derse çalışılmış. Ben de takdir ettim ve son bir çabayla sordum:
"Acaba bu aktarma olurken sorun yaşar mıyız?"
Kesinlikle bir imza dışında hiçbir dahlimiz olmadan bu işin kendilerince halledileceği güvencesini verince yeni hizmeti kabullendim.
Gerçekten de dedikleri gibi ertesi gün d-smart takıldı. Ama internet asla... Ailece kâbusumuz oldu. Kullanıcı adı, şifre, ara yüz, gerçek yüz, yeni modem derken, eski bağlantı iptal, yeni bağlantı yok.
TTNET'e tekrar dönmek istiyorum ama önce smile net'i iptal etmem gerekiyor.
Nihayet "Şu anda bütün müşteri temsilcilerimiz diğer abonelerimize hizmet vermektedir" anonsunu aşarak iptal başvurusu yapabildim. Bugün tam 6'ncı gün ve hâlâ sonuç yok. İptal kararının uygulanması için sms bekliyorum. Siz siz olun cazip tekliflere kanıp 3-5 kuruş için rahatınızı bozmayın.



YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA