Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MAHMUT ÖVÜR

CHP'de sular durulur mu?

Ne zaman CHP'deki iç kargaşayı yazsak içeriden çok dışarıdaki CHP'lilerden tepki alıyoruz. İçeridekiler gerçeği bildiği için susuyor. Ama dışarıdakiler duygusal bakıyor ve "bu yazılar yazıldığı için CHP kendini toparlayamıyor" diye düşünüyor. Bu doğru değil. AK Parti örneği ortada... 2000'lerde merkez medyanın ağır saldırılarına rağmen AK Parti ilk seçimde iktidar olmadı mı? Bugün iktidara muhalefet eden ve CHP'ye destek veren medyanın tirajına bir bakın, hiç az değil.
Demek ki sorun CHP'nin kendi içinde... Bunun bir nedenini çarpıcı biçimde Sol Portal'da Metin Çulhaoğlu yazdı...
"CHP gerçekten istisnai bir partidir.
Türkiye'de sağcı partilerin üyelerinin ve milletvekillerinin kendi partilerinde 'sızma', 'ajan', 'beşinci kol' aradıkları pek görülmez. Örneğin bir AKP üyesi veya milletvekili bu partide 'mason, ateist, Marksist veya komünist' olabileceğini aklına bile getirmez. Aynı şey MHP'liler için de geçerlidir. Bu arada hiçbir BDP'li de kendi partisinde 'asimilasyoncu, şoven ve Kürt düşmanı' unsurlar aramaya kalkmaz.
CHP istisnadır. Böyle bir partide sular hiç durulur mu?"

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA