Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Cenk Koray Ekran Ödülleri

10 yıl oldu Cenk Abi'yi (Koray) kaybedeli.
Şimdi "Zaman nasıl akıp gidiyor" demenin ve derinden bir "Off" çekmenin tam yeri.
Özledik onu...
Sohbetini, güler yüzünü, esprilerini, ağabeyliğini, zekâsını, vicdanını, Tele Kutu'sunu, ekranlarda olmasını, yanımızda olmasını...
10 yıl oldu Cenk Abi'mi kaybedeli.
Özledim onu...
Bir telefon uzakta olmasını, bir sokak ötede oturmasını, babamla dostluklarını, evimize kattığı neşeyi, ailemize verdiği güveni, onunla geçen çocukluğumu, Nihat'ı, ona makarna pişirmeyi, babamın ondan sonra kaybettiği kahkahalarını...
Bugün hepimiz için çok özel bir gün.
Vefatının 10. yılında 'Cenk Koray Ekran Ödülleri' sahiplerini bulacak.
Fikir sahipleri; Sayın Semra Özal, yılların menajeri Özgür Aras ve Stelyo Pipis, daha sonra ekibe eklenen gazeteci Esin Övet, yönetmen Ayşe Ersayın, Cenk Koray'ın kız kardeşi Rahşende Abla ve ailesi.
Öylesine kaynaştılar ve niyet ettiler ki kendilerine 'Gerçek Hayat Dostları' adını verdiler. Hiçbir karşılık beklemeden bundan sonra birçok özel geceye imza atacaklar.
Tek amaçları kaybettiğimiz ve yaşayan değerli sanatçılarımızın adını yaşatmak olacak.
Harıl harıl çalıştılar bu gece için. Günay Restoran kapılarını açtı, Kıbrıs Rocks Otel masrafları karşıladı... Cenk Koray'ı sevenler de bu akşam saat 20.30'da koşa koşa gelecekler 'Cenk Koray Ekran Ödülleri'ne.
Okan Bayülgen sunacak, İstanbul Gelişim Orkestrası tam kadro sahne alacak ve 14 dalda ödüller sahiplerini bulacak.
Ben de buradan Cenk Koray'ın kıymetli adını yaşatmak için bir araya gelen, gece gündüz çalışan herkese çok teşekkür ediyorum.
Geceyi ayrıca yazacağım...

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA