Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Pişşt yakışıklı!

Artık devir değişti, sadece erkekler kadınlara laf atmıyor, sadece erkekler kadınlara gözlerini dikip tepeden tırnağa süzmüyor. Trafikte sadece kadınlar sıkıştırılmıyor.
Kırklı yaşlarında sevdiğim bir arkadaşım birkaç aydır Harley Davidson motosiklete biniyor. Yok, onunki kırk yaş bunalımı değil. Trafikten bıkmış, çareyi motosiklette bulmuş. İstanbul trafik canavarlarıyla dolu olmasa, medeniyet seviyemiz biraz artsa ben de bineceğim ama korkuyorum.
Neyse, bizimki evden işine motosikletiyle gidiyor. Ve fakat en bıktığı şey üzerine kıran otomobiller değil, kadın sürücüler. Kadınlar sıkıştırıyor, yol vermiyor, bir de üstüne "pişşt yakışıklı", "N'aber?", "Nereye?" gibi laflar atıyorlarmış. İsterseniz buna kadınların intikamı deyin, isterseniz "Bu şehirde erkek kalmadı" teorisinden yürüyün kadınlar da ayarları bozmuş besbelli, müjdeler olsun.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA