Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Ya kadınların poposu?

Gazeteci Cengiz Semercioğlu 17 yaşındaki Zehra Çilingiroğlu'nun bikinili fotoğraflarının gazetelerde çıkmasına itiraz etmiş.
Sırf annesi ünlü diye 17 yaşındaki bir genç kızın önden, yandan, arkadan denize girerken çekilmiş bikinili fotoğraflarını basmak hiç adil değil, çekin ama düzgün çekin, sizin kızınızın böyle fotoğrafları çıksa memnun olur musunuz diyor.
Haklı, yüzde bin beş yüz haklı.
Ben de Cengiz'e konuya başka madde ekleyerek gelmek istiyorum. Hani sizin ekiniz dahil başka ekler de ünlü kadınların veya ünlü adamların sevgililerinin/ eşlerinin plajda güneşlenirken zoomlanarak çekilmek suretiyle elde edilmiş popo fotoğraflarını kocaman açıp basıyor ya, işte o da hiç adil değil sevgili Cengiz.
Bir kadın yetişkin ve ünlü diye sabah gazeteyi açınca poposunu görmek zorunda değil
. Onun da ailesi, çocuğu, çocuğunun öğretmeni, dostları, gittiği kuaför- manav falan var yani.
Herkesi bırak onun da hakları var. Kimse eşinin, sevgilisinin poposunu (eğer kendi tercihi değilse) gazete manşetinde görmek istemez, değil mi?
"Ünlü kadınların bikinili fotoğrafı çekilmesin" demiyorum elbet, çekilsin ama buna bir ayar verilsin, sınır çizilsin, saygı çerçevesi korunsun. Aynı 17 yaşındaki Zehra'ya yapılması gereken gibi.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA