Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Özgecan’ın katilleri öldürülünce

Güzeller güzeli Özgecan Aslan'ı gencecik yaşında katleden hain, vicdansız minibüs şoförü hapishanede vurularak öldürülmüş. Ona cinayette yardım eden babası da yaralanmış.
Özgecan'ın acılı annesi Songül Aslan konuyla ilgili; "Ben öldüğünü öğrenince ne üzüldüm ne sevindim. Çünkü benim kızım gelmeyecek, bunun bilincindeyim" diyerek, verilecek cevabı vermiş.
Şimdi konuşuluyor, tartışılıyor; hapishaneye nasıl silah girdi? Özel güvenliğin bulunduğu hapishaneler nasıl böylesine güvenliksiz olabilir? Diğer mahkûmların da canları tehlikede midir?
Şimdi konuşuluyor, tartışılıyor; söz konusu her kim olursa olsun, adaleti yerine getirmek, yargılamak ve infaz etmek kişilere mi kalmıştır? Kalmışsa daha neler yaşanacaktır?
Bense sadece şunu düşünüyorum; Özgecan geri gelmeyecek, Özgecanlar gidiyor ve geri gelmiyorlar.
Unutmayalım, unutturmayalım, kızlarımızı koruyalım, hakkımızı arayalım, sevdiklerimizin başına gelince değil, şimdi tüm kızlarımız için, Özgecan için daha çok çalışalım, sesimizi çıkartalım.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA