Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERDAL ŞAFAK

Antalya'dan Afrika'ya

SABAH'TAN MEKTUP

Büyük SABAH Ailesi'nin değerli üyeleri; daha önce birkaç kez yazdım. Sağlık haberlerinde Türk basınında SABAH'a rakip tanımam.
Sağlığa, tıptaki gelişmelere hemen her gün özel sayfalar ayırarak, gerek ana gazetede gerekse Günaydın ekimizde düzenli olarak sağlık dizileri yayınlayarak, Türk halkını bilinçlendirdiğimize, doktorları ve hastaneleri sevdirdiğimize ve önemli bir kamusal hizmeti yerine getirdiğimize içtenlikle inanıyorum.
Siz okurlarımız da bu misyonumuza yürekten inandığınız için sorularınızı/ sorunlarınızı bize iletmekte tereddüt etmiyorsunuz.
Aynı şekilde, sağlık sektörünün tüm aktörleri için de SABAH bir referans adresi haline geldi. Çünkü bazen onlardan da hızlı hareket ediyor, yeni bir ilacı, yeni bir araştırmanın bulgularını önce biz haber vermiş oluyoruz.
Sağlık Editörümüz Esra Tüzün, SABAH'ın bu ayrıcalıklı konumunu gerçekten iyi değerlendiriyor. Onun için açılmayan, açılmayacak kapı yok.
Bu üstünlüğümüzün en taze ve en güzel meyvelerini, Antalya'daki çifte kol, bacak ve yüz naklinde topladık. Prof. Dr. Ömer Özkan ve ekibi en doğru, en son bilgileri ve gelişmeleri hep SABAH'la paylaştı. Önce Antalya Muhabirimiz Erdoğan Öztürk'le, daha sonra Esra Tüzün'le.
Fazla söze gerek yok; sadece Türk değil, dünya tıp tarihine geçecek bir destan yazan Prof. Dr. Ömer Özkan ve ekibinin aynı anda çifte kol-bacak-yüz nakli ameliyatlarıyla ilgili olarak bir SABAH'ta yer alan haberlere bakın, bir de diğer gazetelerdekilere... Farkı göreceksiniz.

***

Biraz gecikmeli de olsa; Nur Batur'un "Arap Baharı"nın ilk sonuçlarının alındığı Tunus ve Libya'da yeni rejimlerin tüm önemli isimleriyle yaptığı geniş soluklu röportajları geçen hafta yayınlamaya başladık. Bugün 5 günlük Tunus izlenimlerinin sonuncu bölümünü okuyacaksınız. Yarından itibaren de Libya notlarını aktaracağız. O da aşağı-yukarı hafta sonuna kadar sürecek.
Tunus ve Libya'daki değişim ve dönüşümle ilgili olarak Türk basınında ilk kez SABAH bu kadar kapsamlı bir perspektif sunmuş oluyor. Umarım, "Arap Baharı" ile ilgili olarak kafanızdaki sorulara yanıt bulursunuz, buluyorsunuz.
Sağlıklı ve mutlu bir hafta dileğimle...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA