Türkiye'nin en iyi haber sitesi
TİMUR SIRT

İnternet 4x4 pakete tek fatura

Turkcell, gruptaki sabit ve mobil hizmetlerini tek çatı altında birleştirdi. Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Erkan, “Dört dörtlük paketlerle birlikte tek fatura dönemini resmen başlatıyoruz” dedi

Türkiye'de iletişim altyapısı güçlenirken, eve kadar fiber yatırımları büyümeye devam ediyor. 2016 ilk çeyrek rakamlarına göre 935 bin eve kadar fiber abonesine ulaşan Turkcell, bu hizmetini 15'inci il olarak Aydın'a taşıdı. Şirket, müşterinin ev ve mobil internet ihtiyacını tek faturada toplamaya başladı. Turkcell, 4.5G altyapısıyla artan hız ve kapasiteyi tek faturada görmek isteyen abonelere özel yeni paketleri de açıkladı. Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Murat Erkan, 4.5G ile fiber altyapıyı bir araya getirerek, grubun sabit ve mobil hizmetlerini 'tek çatı'da birleştirdiklerini açıkladı. Erkan, bu süreçte altyapı çalışmalarının tamamını Türk mühendislerinin gerçekleştirdiğini söyledi.

YÜZDE 30 TASARRUF
Tek çatı ve tek faturayı bir örnekle anlatan Murat Erkan, şöyle konuştu: "Dört Dörtlük Paketlerimiz'de bulunan 79 liralık yeni teklifimizle, hem sabit hem de mobilde müşterilerimizin bütün iletişim ihtiyaçları karşılanabilecek. Bu pakette 4GB cepten internet, 500 dakikalık mobil konuşma, 50 Mbps hıza sahip sınırsız ev interneti mevcut. Bu sayede entegre telekom hizmetlerimizi müşterilerimize yüzde 30'u aşan oranlarda tasarruflu fiyatlarla sunacağız."

HEDİYE İNTERNET DE VAR
Tüm hizmetler için tek faturanın gönderileceğini söyleyen Erkan, "Mobil hattınızı Turkcell'e taşımak istediniz. Bu işiniz hemen yapılacak. Evinize internet istiyorsunuz. Sizi başkasına yönlendirmeden internetiniz bağlanana kadar cep telefonu hattınıza hediye internet yüklenecek" dedi.

MALİYETLER DÜŞTÜ MÜŞTERİ KAZANDI
Murat Erkan, hizmetlerin entegre olmasının maliyetleri aşağı çektiğini ifade ederek, "Aradaki bu fark, daha uygun fiyat sunma avantajı sağladı. Bu sayede yeni dönemde müşterilerimize yüzde 30'u aşan oranlarda tasarruf sağlayan fiyatlarla hizmet sunacağız. Sadece 79 liraya hem sabit internet hem mobil konuşma ve mobil internet hizmeti verebilecek duruma geldik" dedi. 79 liralık pakette 50 Mbps hızda ev interneti, cepten 500 dakika konuşma ve 4GB cepten interneti BiP ve Akıllı Depo servislerinin de olduğunu belirten Erkan, "Data ve ses ihtiyacı arttıkça paketler yükseliyor. Dört Dörtlük Paketlerimiz'de her müşteriye hitap edecek tarifelerimiz var" dedi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA