Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERYEM GAYBERİ

FETÖ ihanetin sembolü oldu

Teröristler, Beşiktaş ve Kayseri katliamları ile aynı haftanın içinde bu kez Ankara'da Rus Büyükelçisi Karlov'u katletti. "Radikal İslamcı" kılıfı giydirilmiş bir FETÖ militanının eliyle Türkiye-Rusya ilişkilerinin olumlu akışı sabote edilmek istendi.

Aylardır insanlar Halep'te soykırıma uğrarken değil, Halep'ten siviller tahliye edilirken "Halep ve Suriye" sloganıyla ülkemize emanet edilen bir diplomatı katletmek ancak hainlerin işi olabilir.

Oyun gerçekten çok büyük. Suikast, Türkiye ile Rusya uçak krizinin ardından ilişkileri olumlu bir rotaya sokup, Suriye'de çözüm masası kurmaya çalışırken yapıldı.
Ki Karlov, Türkiye Cumhuriyeti tarihinde Türkiye'de öldürülen ilk Büyükelçi…

***

Katilin kimliğiyle ilgili araştırmalar ortaya saçıldıkça FETÖ bağlantısı açıkça görülüyor.
FETÖ dershanesine gitmesi, polis olurken kendisine referans olan iki emniyetçinin FETÖ'den ihraç edilmesi, dayısının FETÖ bağlantısı nedeniyle görevinden atılması, FETÖ'cü bir gazetecinin evinde kalmış olması gibi ayrıntılar var. Soruşturma derinleştikçe bunu daha net göreceğiz.

***
Artık FETÖ demek "İhanet" demek. Fetullahçı Terör Örgütü, Türkiye'ye düşmanlığın sembolü haline geldi. FETÖ'nün, 17-25 Aralık emniyet-yargı darbesi girişimini, MİT tırlarının durdurulmasını, ülkesini dünyaya "DEAŞ'a destek veriyor" diye tanıtmasını düşünün.

Bunların hepsini kim sahiplendi. AB'deki Türkiye düşmanları, PKK'lılar ve Cumhuriyet gazetesini ele geçiren Can Dündar gibi tipler. Dolayısıyla FETÖ okullarında okumamış, örgüt evlerinde kalmamış olsa da FETÖ ihanetini sahiplendiği için millet, Can Dündar'ın da PKK'lıların da FETÖ'cü olduğunu anladı.

FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimi başarılı olsaydı, şimdi sessizce bekleyen bu "Kürtçü" ve "Laikçi" görünümlü aynı tipler, açık açık FETÖ'cü olduklarını bağıracaklardı.

FETÖ ismi hıyanetin sembolü olduğundan dolayısıyla Türkiye'ye yapılan her terörist eylemin arkasında FETÖ var diyoruz.

***
Burada bir tehlike daha var. O da dış basının Türkiye karşıtı tutumu. Bütün yabancı haber kanalları FETÖ'cü terörist için "Radikal İslamcı" diyor. Bu suikastla FETÖ'nün amaçlarından biri de Batı'daki İslamofobiyi körüklemek.

Türkiye'den kaçan FETÖ'cüler de bu algının pekişmesi için gece gündüz İngilizce tweet atıyor. İslam'ı "Radikal" olarak tanıtıp kurtuluşun kendilerinde olduğunu söyleyecek kadar alçak bir örgüt bu.
Katilin evinde yapılan aramada, hem FETÖ hem de El kaide kitapları bulunmuş. FETÖ kitapları ile "ben burdayım" diyerek içeriye, El Kaide kitaplarıyla da dışarıya mesaj veriyor.

EL Kaide-FETÖ ontolojik olarak birbirine ters ama teröristin evinde ikisinin de kitabı var. Teröristin ölümünden sonrası bile dizayn edilmiş…

***
FETÖ'sü, PKK'sı, DEAŞ'ı ve onları destekleyen tüm dış güçlere karşın Türkiye geleceğe doğru kararlılıkla yürüyor.

Tüm bu olanlara karşın Türkiye, dünyada tek olan ve denizin 106 metre altından geçen Avrasya Tüneli Projesi'nin açılışını gerçekleştirdi.

Günümüzde insan için "zaman" paradan çok daha önemli. 2 saatlik yolu 15 dakikaya düşüren Avrasya Tüneli, bu millete yakışır. Onlar saldırdıkça biz, endişeye kapılmadan ileriye bakacağız…

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA