Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜRCAN BİLGİÇ

Trabzon’daki haliyle Fener’de 11’e giremez

Mehmet Ekici'nin 5 ay sonra serbest kalacağını bilerek, Trabzon'dan ayrılmak istemesiyle transfer ortamı doğdu. Üç büyük kulüp de hevesli oyuncuyu almak için.
F.Bahçe'nin bir adım önde olduğu ortada.
Çünkü teklifler şekil kazandı.
Aatif'ı ver, Ekici'yi al... Takas sunuyor sarılacivertliler.
Stoch'da öneriler arasında.
Peki; bu değişim doğru mu, oyuncu kaliteleri birbirini karşılıyor mu? Herkesin aklındaki soru bu aslında. Yüzeysel konuşursak, ikisi de birbirinden daha iyi veya kötü değil.
Aatif'ın ilk yarı performansı, geçen yılın gol kralı olması, O'nu daha değerli kılıyor olabilir.
Ancak transferlerde ihtiyaçlar önemlidir.
Trabzonspor'un 8 maçı gol atamadan bitirdiğini düşünürsek, skor yapacak oyuncuya ihtiyacı var. Fenerbahçe'nin ilk yarının en çok gol atan takımı olduğunu düşünürsek, orta sahayı organize edecek kalite arıyor. İki tarafın istekleri birbiriyle örtüşüyor aslında.
Bugüne gelecek olursak, transfer beklentiler üzerine yapılır. Mehmet Ekici Trabzon'daki haliyle Fenerbahçe'de ilk 11 oynayamaz. Daha istekli ve tempolu olması şart. Eğer istediği saygıyı yaratırsa, duran toplarda da önemli silah olur. İlk sezonunda 11 asist sahibi olduğunu hatırlatalım. Trabzonspor için doğrusu;
Ekici'yi de tutup, Aatif'ı almaktı. Ama oyuncu "Gideceğim" diyorsa, şartların içinden en kazançlısını üretmek zorundalar.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA